Vi skal have ny ferielov. Horten sætter fokus på konsekvenserne af den kommende lovgivning.

Den nye ferielov gør op med de nuværende regler for, hvor længe man skal vente på at få udbetalt de feriepenge, man optjener. Som ny på arbejdsmarkedet får man efter den eksisterende ferielov først mulighed for at få udbetalt sine feriepenge op til 16 måneder, efter at man er blevet ansat og er begyndt at optjene feriepenge. Det skyldes, at ferieåret løber fra maj til maj, mens optjeningen følger kalenderåret.

Med den nye ferielov indføres der samtidighedsferie. Det indebærer, at lønmodtagere fremover skal optjene og afvikle deres ferie på samme tid over en periode på 12 måneder fra 1. september til 31. august.

Vi giver dig en indføring i baggrunden for den kommende ferielov, og hvilke ændringer der konkret er tale om. Vi vil endvidere gennemgå overgangsreglerne fra den nuværende ferielov til den nye ferielov.

Der er tale om en gentagelse af en række oplæg om ferielovsudvalgets forslag til en ny ferielov, som blev afholdt i efteråret 2017 og i foråret 2018. På grund af stor efterspørgsel og relevansen af emnet har vi valgt at gentage succesen.

MÅLGRUPPE

Personalechefer, personalejurister, personalekonsulenter og andre, der beskæftiger sig med personalejuridiske forhold.

Forplejning

Der serveres morgenmad fra kl. 8.30, og det faglige program begynder kl. 9.00.

DEN NYE FERIELOV - på 5 minutter

Kontakt

Partner Jonas Enkegaard

Oplægsholdere

Jonas Enkegaard

Partner

Marianne Lage

Partner