fredag den 27. oktober 2017 kl. 15.00 - 17.30

Den nye ferielov

Ferielovsudvalget er kommet med forslag til, hvordan der kan skabes en mere moderne ferielov. Hør om lovforslaget og få Hortens bud på konsekvenserne.

Regeringen nedsatte i 2015 et udvalg med arbejdsmarkedets parter, der skal udarbejde et forslag til en ny ferielov. Den skal gøre op med de nuværende regler for, hvor længe man skal vente på at få de feriepenge, man optjener.

I dag er det sådan, at man som ny på arbejdsmarkedet først får mulighed for at få sine feriepenge udbetalt op til 16 måneder, efter at man er blevet ansat og er begyndt at optjene ferieret og -penge. Det skyldes, at ferieåret løber fra maj til maj, mens optjeningen følger kalenderåret.

Det er EU-Kommissionens vurdering, at den nugældende danske ferielov på en række områder strider mod lønmodtagernes ret efter arbejdstidsdirektivet til fire ugers betalt ferie om året. Ferielovsudvalget er kommet med et forslag til en ny ferielov. Vi ser på udkastet og kommer med vores bud på konsekvenserne af den nye lovgivning.

Målgruppe

Personalechefer, personalejurister, personalekonsulenter og andre, der beskæftiger sig med personalejuridiske forhold.

Praktisk

Der serveres snacks under arrangementet.

Kontakt
Sekretær Lene Dangaard

Dato
Fredag den 27. oktober 2017 kl. 15.00 - 17.30

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

oplægsholdere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.