onsdag den 3. januar 2018 kl. 8.30 - 9.00

Morgenkaffe med Line og Rikke: Sociale klausuler

Den første onsdag i hver måned inviterer Line Markert og Rikke Søgaard Berth på virtuel morgenkaffe og en snak om aktuelle kommunal- og forvaltningsretlige emner. Den 3. januar 2018 har vi fokus på sociale klausuler.

Horten har introduceret et fast supplement til vores løbende nyheder på hjemmesiden: Et morgen-webinar. På en halv time kommer Rikke og Line rundt om et aktuelt emne, og du kan deltage live ved at stille både mundtlige eller skriftlige spørgsmål. Som deltager har du også mulighed for at komme med forslag til aktuelle emner eller konkrete problemstillinger, som kan blive drøftet på kommende webinarer.

Webinarerne afholdes den første onsdag i hver måned kl. 8.30-9.00.

MÅLGRUPPE

Ansatte i kommuner og andre dele af den offentlige sektor.

Tilmelding

Webinarerne er gratis og foregår via platformen GoToWebinar. Du kan tilmelde dig via Tilmeld-linket længere nede. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail med et link til GoToWebinar. Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.

Du kan deltage i webinaret enten fra din computer eller din smartphone. Bruger din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.

Det er ikke nødvendigt at melde afbud, hvis du er forhindret i at deltage.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på morgenkaffe@horten.dk.

TIDLIGERE AFHOLDTE WEBINARS

  • Webinar nr. 1 den 16. august 2017: Præsentation af konceptet og de overordnede kommunal- og forvaltningsretlige temaer, som vil præge efteråret 2017
  • Webinar nr. 2 den 6. september 2017: Forvaltningens betjening af politikere, jf. Økonomi- og Indenrigsministeriets nye udtalelse
  • Ekstrawebinar den 13. september 2017: Regeringens udspil om 'fair og lige konkurrence'
  • Webinar nr. 3 den 4. oktober 2017: Ejerstrategi for kommuner
  • Webinar nr. 4 den 1. november 2017: Aktindsigt - status og praksis
  • Webinar nr. 5 den 6. december 2017: Den nye kommunalbestyrelse


Se eller gense webinarerne ved at klikke på linket i bunden af siden eller ved logge ind med dit GoToWebinar-login.

Dato
Onsdag den 3. januar 2018 kl. 8.30 - 9.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.