torsdag den 25. januar 2018 kl. 13.00 - 16.00

Persondata i medarbejderforhold

Den 25. maj 2018 træder persondataforordningen i kraft, og alle virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder skal være klar til de nye regler – også i relation til medarbejderforhold.

Vi ser nærmere på persondataforordningens artikel 88 om behandling af persondata i forbindelse med ansættelsesforhold, og vi giver i den forbindelse gode råd til, hvordan man som arbejdsgiver bedst muligt forbereder sig på de nye persondataregler, herunder hvilke retningslinjer der er vigtige at have på plads.

Derudover ser vi på persondatabehandling i relation til alle ansættelsesforholdets aspekter og diskuterer bl.a., hvilke oplysninger der må indhentes og behandles om ansøgere i forbindelse med ansættelsesforholdets etablering samt hvilke oplysninger, der kan behandles under ansættelsesforholdet, f.eks. i relation til håndtering af helbredsoplysninger eller billeder og kontaktoplysninger på inter- og intranet. Endeligt kommer vi ind på, hvilke oplysninger, der kan opbevares om tidligere ansatte efter ansættelsesforholdets ophør.

MÅLGRUPPE

Personalechefer, personalejurister, personalekonsulenter og andre, der beskæftiger sig med personoplysninger fra arbejdsgivers side.

Forplejning

Der serveres kage, frugt, snacks og kaffe/te ved arrangementet. Der afsluttes med en let anretning.

Kontakt
Sekretær Charlotte Madsen

Dato
Torsdag den 25. januar 2018 kl. 13.00 - 16.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Oplægsholdere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.