ADVOKAT MED ERFARING INDEN FOR FAST EJENDOM (KØBENHAVN)

Køb og salg af ejendomme, ejendoms- og byudviklingsprojekter, alment byggeri, entrepriseret og proces er bare nogle af de områder, vi beskæftiger os med i Hortens afdeling for Fast Ejendom & Entrepriseret.

Hvis du er advokat og lige som os brænder for fast ejendom og har erfaring med området, så er det måske dig, der skal supplere vores stærke team.

STEJL LÆRINGSKURVE OG FOKUS PÅ DIN UDVIKLING
Du indgår i et erfarent team og får en udfordrende hverdag, hvor din læring vil være integreret i dit daglige arbejde og gøre dig fortrolig med den forretningsmæssige side af rådgiverrollen. Dine arbejdsopgaver vil mere konkret bestå af sagsbehandling inden for bolig- og erhvervslejeret, almenboliglovgivningen, entrepriseret og ejendomsudvikling, herunder bl.a. kontraktudarbejdelse og forhandling, due diligence-processer og retssagsbehandling. Kendskab til regulerede boligformer vil være en fordel, men er ikke en forudsætning.

I vores team vil du kunne vokse både fagligt og personligt. Du vil få gode karrieremuligheder og et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Du har erfaring med komplicerede juridiske problemstillinger inden for Fast Ejendom, og du har vist gode resultater både på studiet og i dine tidligere job.

Som person er du resultatorienteret, forretningsminded og ambitiøs og drives af at skabe værdi for dine klienter. Da vi ofte arbejder i teams både internt og med klienter, er det vigtigt, at dine samarbejdsevner er i top, og at du bidrager med interessante vinkler og et godt humør. Det er vigtig for os, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

Klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau – hvilket fordrer gode engelskkundskaber.

ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte advokat Anne Louise Haack Andersen på ala@horten.dk eller telefon 52344319. Søg online og vedhæft din ansøgning, cv og karakterer hurtigst muligt og senest den 26. oktober. Vi holder samtaler løbende.

OM HORTEN
Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og mere end 300 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at skabe resultater for vores kunder. Og vi er allerbedst i sektorer, der er præget af hastig udvikling og intensiv regulering. Vi har kontorer i Hellerup, Holstebro og Aarhus.

 

Ansøgningsfrist: 26. oktober 2018