For første gang er Horten repræsenteret på Tysklands største arrangement i vindbranchen, Husum Wind 2015. Messen afholdes i 15-18 september i Husum.

HUSUM Wind er i 2015 avanceret til verdens største arrangement i vindbranchen, hvor 600 udstillere og mere end 20.000 gæster forventes at deltage.

Messen har en lang tradition og afholdes hvert andet år. Fokus ligger på markedet i Tyskland og nabolandene. Deltagerne kan bl.a. opleve innovativ vindteknologi, udveksle erfaringer og skabe nye kontakter. Blandt deltagerne er vindmølleproducenter, projektudviklere, vindmølleejere, el-selskaber, kommuner og banker.

Nicolai Mallet, partner, og Martina Köhn og Shiva Safavi Larsen, begge uddannet tysk advokat (Rechtsanwältin), deltager i messen. De er blandt Hortens juridiske specialister i energisektoren.

- Lovgivningen og rammerne for vindbranchen ændrer sig hele tiden, og det går stærkt. Tyskland er et vigtigt marked for os, da Tyskland og Danmark er pionerer inden for vedvarende energi og dermed møder mange fælles problemstillinger. Udviklingen og lovgivningen i de to lande er gensidigt påvirket af hinanden, hvilket fx afspejler sig i bestemmelserne i den nye tyske EEG-lovgivning om vedvarende energi. Tyskland kan prale af langt den største vækst inden for vedvarende energi, men til gengæld har Danmark et erfaringsforspring, hvad angår rammerne omkring udbud og salg af strøm til markedspris. Derfor kan vi lære meget af hinanden, fortæller Nicolai Mallet.

Horten kan træffes i Halle 3, stand nr. 11 sammen med Global Wind Power A/S.

Du kan også møde os personligt - tag gerne kontakt til os, hvis vi på forhånd skal aftale at mødes. Vi er repræsenteret ved Nicolai Mallet, Martina Köhn og Shiva Safavi Larsen.

kontakt

Nicolai Mallet

Partner

Shiva Safavi Larsen

Senioradvokat