Cookies/Privacy

Horten anvender cookies (herunder tredjepartscookies) for at få hjemmesiden til at fungere, for at lette brugen af den og til trafikmåling.

Vi indsamler kun oplysninger om dig i henhold til vores persondatapolitik.

Læs mere om cookies, hvilke cookies vi anvender og vores persondatapolitik ved at klikke på fanerne herunder.

Websitets brug af cookies

Dette website, www.horten.dk (herefter "Siden"), anvender cookies og andre datafiler, som er omfattet af Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (herefter samlet "Cookies").

En Cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Siden anvender Cookies, herunder oplysninger om IP-adresse, til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer for sidebesøg og funktioner.
  • Trafikmåling, så vi ved, hvor mange, der besøger Siden og kan dokumentere dette efter fælles branchestandarder.

Ejeroplysninger

Siden udbydes af:
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Tlf. 3334 4000
e-mail: info@horten.dk

Hvilken information indsamles via Cookies?

Cookies anvendes til de ovenfor nævnte formål ved indsamling af oplysninger om antal brugere af Siden samt trafik på Siden. Det giver os mulighed for at tilpasse indhold og annoncering herefter samt generere statistik over hjemmesidebesøgene. Udover Horten har Hortens digitale samarbejdspartner, der står for support af Siden, adgang til oplysninger indsamlet via cookies. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Du kan altid fravælge Cookies, se nedenfor.

Sådan sletter og undgår du Cookies

Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle Cookies, eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. Du kan også helt blokere brugen af Cookies. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger. Du skal være opmærksom på, at hvis du sletter Cookies, kan din adgang til Siden være mere eller mindre begrænset, eller funktionaliteterne på Siden kan være uhensigtsmæssige.

Sådan blokerer og sletter du dine Cookies:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox 
Vejledning i at slette cookies på Google Chrome 
Vejledning i at slette cookies på Opera
Vejledning i at slette cookies på Safari 
Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere)

Yderligere information om Cookies

Denne Cookiepolitik er udarbejdet på baggrund af minecookies.org's retningslinjer. For yderligere information om Cookies henvises til hjemmesiden minecookies.org.

 

Hvilke cookies anvender siden?

Sådan behandler vi personoplysninger

Når Horten yder rådgivning, modtager vi ofte sagsakter fra klienten. Disse sagsakter opbevarer vi på en fysisk eller en digital sag.

Der vil ofte være personoplysninger i de sagsakter, som Horten modtager fra vores klienter. Der vil ofte også komme flere personoplysninger i forbindelse med sagens behandling, f.eks. fra en modpart, en domstol eller andre tredjeparter som f.eks. myndigheder og andre rådgivere.

Behandlingen af personoplysninger som led i sagens behandling sker på vegne af klienten. Det indebærer, at behandlingen af personoplysninger kun sker efter instruks fra klienten, og at Horten ikke behandler personoplysningerne til andre formål end de, der er angivet af klienten. Horten behandler således ikke oplysningerne til egne formål.

Som en del af Hortens rådgivning behandler vi endvidere personoplysninger om den enkelte klient. Denne behandling er reguleret af persondataloven, der indeholder en pligt til nærmere at informere om behandlingen af personoplysninger.

I det følgende kan du se, hvilke personoplysninger Horten behandler om dig og din virksomhed/organisation.

Indsamling af oplysninger ved sagsoprettelse

Når du henvender dig til Horten i forbindelse med rådgivning, vil din henvendelse blive gemt på sagen.

Herudover indhenter vi visse identitetsoplysninger om dig eller det firma eller den organisation, du repræsenterer, for at kunne gennemføre lovpligtig hvidvask og konflikttjek.

Indsamling af oplysninger ved besøg på hjemmesiden

Horten har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på vores hjemmeside, www.horten.dk, herunder om IP-adresser på besøgende.

Når du har besøgt Hortens hjemmeside, indsamles følgende oplysninger om dig:

  • Hvilke sider du har kigget på og hvornår – dit ”elektroniske spor”
  • Hvilken browser du bruger
  • Hvilken IP-adresse du har
  • Horten kan blandt andet bruge disse oplysninger til at se, hvilken vej du bruger for at finde information på siden.

Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som blandt andet kan bruges til at forbedre opbygningen af Hortens hjemmeside.

Indsamling ved tilmelding til nyhedsbreve og nyhedsmagasinet Ret & Indsigt

Når du tilmelder dig Hortens nyhedsbreve og/eller Ret & Indsigt, registrerer vi den e-mailadresse, som du selv afgiver.

Oplysningerne anvendes til automatisk at sende dig Hortens nyhedsbrev og/eller nyhedsmagasiner. Enkelte medarbejdere hos Horten har adgang til en liste over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder Horten sig løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer, hvilket blandt andet bruges til at forbedre Hortens kommunikation med sine klienter.

Videregivelse og sletning

Oplysningerne om klienter videregives ikke uden forudgående samtykke fra klienten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.