Modul 3 i vores kursusrække 'Ansættelsesrettens A-Z', som har fokus på ferieloven, herunder den eksisterende og den nye ferielov.

Den nye ferielov gør op med de nuværende regler for, hvor længe man skal vente på at få de feriepenge, man optjener. Som ny på arbejdsmarkedet får man i dag efter den eksisterende ferielov først mulighed for at få sine feriepenge udbetalt op til 16 måneder, efter at man er blevet ansat og er begyndt at optjene feriepenge. Det skyldes, at ferieåret efter den eksisterende ferielov løber fra maj til maj, mens optjeningen følger kalenderåret.

Med den nye ferielov indføres der samtidighedsferie. Det indebærer, at lønmodtagere fremover skal optjene og afvikle deres ferie på samme tid over en periode på 12 måneder fra 1. september til 31. august.

Du får en indføring i baggrunden for den kommende ferielov, og hvilke ændringer der konkret er tale om. Vi vil endvidere gennemgå overgangsreglerne fra den nuværende ferielov til den nye ferielov. Der er mange elementer i den gældende ferielov, som fortsætter, hvorfor vi også gennemgår de dele af den nuværende ferielov.

Målgruppe

Personer, der arbejder med HR, rekruttering, personalepolitik eller lignende på alle erfaringsniveauer.

Forplejning

Der serveres kaffe/te, kage og frisk frugt til arrangementet.

Kontakt

Sekretær Hanne Valgreen


Øvrige moduler i kursusrækken

Læs mere og tilmeld dig de øvrige moduler i kursusrækken:

Oplægsholdere

Marianne Lage

Partner

Jonas Enkegaard

Partner