Som supplement til vores månedlige morgenwebinar om aktuelle kommunal- og forvaltningsretlige emner, afholder vi et ekstra webinar med temaet 'Kommuners deltagelse i foreninger', hvor vi ser nærmere på seneste praksis fra Ankestyrelsen.

På en halv time kommer vi rundt om et aktuelt emne. Du kan enten følge webinaret live, eller du kan se det efterfølgende via det link, vi sender til de tilmeldte. Under webinaret er der mulighed for at stille spørgsmål og deltage i afstemninger. I efteråret 2018 har vi bl.a. haft aktindsigt, fair og lige konkurrence samt byudvikling på programmet. Vi har løbende gæster med, der bidrager med deres ekspertviden.

Som deltager er du velkommen til at komme med forslag til aktuelle emner eller en konkret problemstilling, som du ønsker, at vi tager op på et kommende webinar.

PRAKTISK INFORMATION

Ved tilmelding modtager du en mail om, hvordan du får adgang til webinaret. Herefter modtager du før hvert webinar en påmindelse pr. mail med link til webinaret, tidspunkt og emne.

Du kan følge webinaret på din telefon, tablet eller PC. Efterfølgende modtager du en mail med link til optagelsen samt eventuelt supplerende materiale.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på morgenkaffe@horten.dk.

Målgruppe

Ansatte i kommuner og andre dele af den offentlige sektor.

Kontakt

Stud.jur. Marie Adserballe Kristensen
Sekretær Lene Cwarzko

Oplægsholdere

Line Markert

Partner

Malene Graff

Specialistadvokat