Antallet af produktansvarssager er stigende. Det medfører nye udfordringer for virksomheder og forsikringsselskaber, der må forholde sig til risikoen, og hvordan den bedst håndteres og imødegås.

Netop derfor satte Horten i sidste uge fokus på dette emne. Mere end 100 personer fra mange forskellige virksomheder og forsikringsselskaber havde tilmeldt sig arrangementet for at høre mere om området. Et område der generelt er vanskeligt tilgængeligt. Erfaringen viser, at mange virksomheder ikke har et klart billede af risikoen for produktansvar, og at der er et betydeligt potentiale for at forbedre håndteringen af virksomheders risiko for at blive mødt med produktansvarskrav.

Advokat Jacob Møller Dirksen fra Horten og advokat Peter Højriis-Andersen fra Willis gennemgik begreber, regler, og seneste praksis om produktansvar. Deltagerne fik svar på en række vigtige spørgsmål, herunder blandt andet om den vanskelige afgrænsning mellem mangelsansvar og produktansvar, samt mulighederne for kontraktuelt at håndtere produktansvar. 

Arrangementet afholdes igen i det nye år

Arrangementet var fuldt booket. Det forventes derfor, at arrangementet gentages primo 2013, ligesom vi forventer at afholde et i Aarhus. Hold øje med Hortens hjemmeside for nærmere info. Du kan også tilmelde dig Hortens nyhedsbrev inden for Entrepriseret eller Life Science. Så modtager du automatisk invitation til arrangementet.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs artikel ’Produktansvar – kan det reguleres aftalemæssigt?’ i Horten Corporate Newsletter