Horten Advokatpartnerselskab har pr. 1. januar 2014 udnævnt Line Markert og Martin Dræbye Gantzhorn til nye partnere og Marianne Lage til juniorpartner.

Advokatvirksomheden Horten, der med sine godt 240 medarbejdere er blandt landets største, indleder det nye år med at styrke partnerkredsen. To nye partnere - Line Markert med speciale i offentlig ret og forsyningsret og Martin Gantzhorn med speciale i immaterielle rettigheder og Life Science & Healthcare-sektoren - skal være med til at underbygge Hortens position som førende juridisk rådgiver inden for sektorer, der er præget af intensiv regulering og hastig teknologisk udvikling. Også positionen inden for arbejdsret styrkes med udnævnelsen af Marianne Lage til ny juniorpartner. Hun er en af Danmarks førende eksperter i arbejds- og ansættelsesforhold.

Line Markert

Line Markert har været ansat som advokatfuldmægtig og advokat i Horten Advokatpartnerselskab siden 2003 og som juniorpartner siden 2011. Som specialist i kommuners og kommunale selskabers retsforhold rådgiver hun om rammerne for kommunale aktiviteter, herunder om offentlig-private samarbejder.

Line er en af landets førende advokater inden for energi- og forsyningsret og har været en vigtig spiller i etableringen af mere end 30 kommunale forsyningsvirksomheder. Hun er dermed en af de advokater, som har stiftet flest kommunale aktieselskaber.

Line er også involveret i bestyrelsesarbejde, blandt andet som bestyrelsesmedlem i FOPS (Forum for Offentlig Privat Samarbejde) og Forsyning Ballerup. Hun underviser i brancheforeningerne Dansk Affaldsforening, Dansk Fjernvarme og DANVA, ligesom hun er medforfatter på flere bøger og en lang række artikler inden for hendes specialer.

Line er født 1976 og er cand. jur. fra Aarhus Universitet 2003. Hun er gift og bor sammen med sin mand og deres tre børn på Østerbro. Sammen med sin mand ejer hun to kapsejladsbåde, der bliver flittigt brugt.

Martin Dræbye Gantzhorn

Martin Dræbye Gantzhorn har arbejdet som advokat siden 2006 og som juniorpartner siden 2010 i Hortens immaterialretsafdeling, der er førende i Danmark. I mere end 10 år har Martin opbygget en ekspertviden vedrørende regulering af Life Science & Healthcare-brancherne (lægemidler, medicinsk udstyr, fødevarer og kosmetik) samt om håndhævelse af immaterielle rettigheder (primært patenter og brugsmodeller). Han blev sidste år udnævnt som leder af Hortens Life Science & Healthcare-team bestående af 14 specialister. 

Han holder ofte foredrag på konferencer og er (med)forfatter til flere artikler og bøger. Martin deltager i flere faglige og branchespecifikke netværk, han er medlem af EPLAW (European Patent Lawyers), "President Elect" for LES Scandinavia (Licensing Executives Society) samt bestyrelsesmedlem for og underviser ved Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse (DIFI).

Martin er født i 1977 og er cand. jur. fra Københavns Universitet 2003. Han er gift med Rikke Dræbye Gantzhorn, Kommerciel Direktør i F.C. København/PARKEN, og sammen har parret to drenge, Christoffer og William.

Marianne Lage

Marianne Lage har været ansat som advokat i Horten siden 2011. Hun har praktiseret arbejdsret i over 15 år og er anerkendt som en af Danmarks førende eksperter i kollektiv arbejdsret. Hos Horten rådgiver hun danske og internationale virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer om alle aspekter af arbejds- og ansættelsesretten. Marianne har omfattende erfaring i at forhandle med fagforeninger, herunder fornyelse og etablering af kollektive overenskomster – en erfaring, hun blandt andet har erhvervet fra ni år som konsulent og chefkonsulent for Dansk Industri. Derudover er hun en anvendt underviser både på generelle og virksomhedsspecifikke kurser. 

Marianne er født i 1971 og er cand. jur. fra Københavns Universitet 1996. Marianne har tidligere været ansat som advokatfuldmægtig hos Kammeradvokaten (1997-1999), som advokatfuldmægtig og advokat hos Kromann Reumert 1999-2003 og senest som konsulent og chefkonsulent i Dansk Industri (2003-2011). Hun bor på Frederiksberg med mand og to børn.

kontakt

Line Markert

Partner

Marianne Lage

Partner