Vær med tirsdag den 5. oktober, hvor vi sætter fokus på 'Anvendelse af K01 og K02 i udbud'. Få styr på standardkontrakterne med de nye udbudsregler, GDPR og anskaffelse af it-systemer.

K01 og K02 har efterhånden mange år på bagen og findes i et utal af versioner.

Ved anvendelse af K01 og K02 er der derfor behov for at foretage visse ændringer i standardteksten, for at sikre at kontrakterne er tidssvarende og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi gennemgår de tilpasninger af standardkontrakterne, som ordregiver er nødt til at foretage, herunder som følge af de nye udbudsregler og GDPR, og de ændringer, ordregiver bør foretage for at sikre en tidssvarende kontrakt til anskaffelse af it-systemer.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til alle, som arbejder med udbud af it-kontrakter, fx udbudsjurister, it-konsulenter og projektledere, og som har behov for at kende til de særlige problemstillinger, der relaterer sig til it-udbud og it-kontrakter.

Forplejning

Der vil være morgenmad kl. 8.30. I pausen kl. 10.00 severes der kaffe, the, vand og frugt.

Kontakt

Arrangementskoordinator Stine Thejll

VIDEO OG BILLEDER

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget situationsbilleder og optaget video under arrangementet, som kan blive brugt i markedsføringsøjemed.

COVID-19

Retningslinjer for Hortens arrangementer

Oplægsholdere

Anne Katrine Elkjær-Holm

Advokat

Anders Jakobsen

Advokat