Få praksis og perspektiv fra kendelser i it-udbud og naviger uden om de faldgruber, der i praksis giver anledning spørgsmål og klagesager.

Onsdag den 9. juni 2021, kl. 09.00-10.00, sætter Anne Katrine Elkjær-Holm og Anders Jacobsen fokus på anvendelse af use-cases i it-udbud.

Webinaret sætter fokus på brugen af use-cases og afprøvninger i it-udbud, og deltagerne bliver dermed i stand til at navigere uden om de faldgruber, der i praksis giver anledning spørgsmål og klagesager.

På dette webinar gennemgås praksis, herunder Klagenævnet for Udbuds kendelse af 17. februar 2021, Systematic mod Greve Kommune m.fl., og kendelser fra andre sager perspektiveres til brugen i it-udbud.

Webinaret bliver afholdt live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du kan også se webinaret efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

Målgruppe

Webinaret er gratis og henvender sig til alle udbudsjurister, udbuds- og indkøbskonsulenter, rådgivere mv., der arbejder med udbud af it-kontrakter.

PRAKTISK INFORMATION

Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Anne Katrine Elkjær-Holm

Advokat

Anders Jakobsen

Advokatfuldmægtig