Smart contracts er sparsomt behandlet i dansk (rets-)litteratur, og der er særligt i udlandet høje forventninger til den praktiske anvendelse af smart contracts og den tilhørende blockchain-teknologi. På vores webinar får du en introduktion til blockchain og smart contracts.

På det kommende webinar i serien om digitalisering i det offentlige, fortæller vores specialister om blockchain og nyeste forskning på området. Herunder kommer vi ind på:

  • Begrebet smart contracts.
  • Hvilke funktionaliteter og karakteristika blockchain har
  • Forvaltningsretlige opmærksomhedspunkter ved brugen af blockchain fx i det offentlige.

På webinaret får du også svaret på, hvorfor det er vigtigt at forstå blockchain for at kunne lave en relevant business case og undgå faldgruberne med teknologien.

Målgruppe

It-projektledere, jurister og andre sagsbehandlere, særligt i kommuner, men også i andre myndigheder – fx statslige myndigheder samt i det private.

Praktisk information

  • Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.
  • Webinaret bliver afholdt og sendt direkte, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs til de emner, som gennemgås. Du kan også se eller gense webinarerne efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender de tilmeldte som opfølgning.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer. Bemærk at du via tilmeldingslinket, tilmelder dig hele webinarserien.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på event@horten.dk.

Oplægsholdere

Peter Istrup

Partner (H)

Emilie Loiborg

Advokat