Hvad skal du være opmærksom på når der skal etableres ladestandere? Vær med, når Horten i samarbejde med branchechef i Dansk Elbil Alliance, Lærke Flader, gør status på den grønne omstilling af biler og ser på de største udfordringer på området.

Du får et overblik over de retlige rammer for opsætning og drift af ladestandere til el-biler – og hvad vi forventer kommer til at ske på området. Derudover ser vi på, hvad der gør det attraktivt for markedsaktørerne at etablere ladestandere.

I takt med udbredelsen af el-biler på de danske veje er der et øget behov for at etablere el-ladestandere. Dette er en væsentlig brik i at forbedre infrastrukturen for el-biler og dermed et kritisk element i ambitionen om en grøn omstilling af personbiler i Danmark.

Men hvad skal offentlige og private aktører være særligt opmærksomme på i forbindelse med opsætning og drift af ladestandere? Dét ser vi nærmere på i dette webinar, hvor Hortens specialister på området og branchechef Lærke Flader fra Dansk Elbil Alliance blandt andet deler viden og erfaringer om:

  • Status på den grønne omstilling af biler og de største udfordringer
  • Kommunernes muligheder for at opføre og drifte el-ladestandere – og forventninger til nye rammer
  • Udbud af anlæg og/eller drift
  • Krav om etablering af ladestandere ved nybyggeri
  • Vej- og parkeringsretlige forhold.

Målgruppe

Webinaret henvender sig særligt til offentlige og private aktører, som arbejder med fremme af ladeinfrastruktur til el-biler.

Praktisk Information

Vi afholder webinaret via Microsoft Teams. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på event@horten.dk

Webinaret bliver afholdt live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du kan også se webinaret efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

Kontakt

BA.jur. Malthe Hersom Kløft

Oplægsholdere

Rikke Søgaard Berth

Partner

Søren Hornbæk Svendsen

Partner

Lærke Flader

Branchechef, Dansk Energi/Dansk Elbil Alliance

Tue Trier Bing

Advokat

Signe Berg

Advokat