Nye regler sidestiller entreprenørprojektering med andre rådgiveres projektering, og alle parter i byggeriet bør være opmærksomme på både muligheder og risici.

Med AB18 blev der indført regler for entreprenørprojektering. Entreprenørprojektering forekommer ofte, men har hidtil været ureguleret.

Vi ser nærmere på:

  • Hvad entreprenørprojektering omfatter, herunder holdepunkter fra AB18 i henhold til definitioner, projekteringsmøder samt samarbejds- og loyalitetspligt, og fra ABR18 i henhold til rådgivningens former, projekteringsledelse, projekteringsgennemgang og tidsfristforlængelse.
  • Hvad YBL18 stiller af krav til entreprenørprojektering vedrørende projekteringsledelse, granskning og kontrol, IKT, indhold, myndigheder og udførelsesprojekt.
  • Entreprenørens ansvar for fejl og omprojektering.

Målgruppe

Entreprenører, bygherrer og rådgivere.

praktisk information

Streaming via Microsoft Teams

Hvis man ikke ønsker at deltage fysisk, vil det være muligt at deltage i arrangementet via Microsoft Teams. Der vil blive tilsendt et link til alle deltagere dagen inden arrangementet afholdes.

Forplejning

Undervejs serveres der kaffe, te, vand og frugt samt en sandwich.

Video og billeder

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget situationsbilleder og optaget video under arrangementet, som kan blive brugt i markedsføringsøjemed.

Covid-19

Retningslinjer for Hortens arrangementer

Kontakt

Arrangementskoordinator Stine Thejll

Oplægsholdere

Lars Gregersen

Partner

Kim Christiansen

Arkitekt, Arkitektfirmaet Kim Christiansen