Få indsigt i de relevante udbudsretlige problemstillinger i intelligente transportsystemer (ITS), fokuspunkter i kontrakten, problemstillingen i forhold til anvendelse af standardprotokoller, som fx OCIT. Vi vil inddrage praktisk erfaring og relevant klagenævnspraksis.

Torsdag den 27. maj 2021, kl. 08.30-09.30, sætter partner Andreas Christensen og advokat Anne Katrine Elkjær-Holm fokus på ITS.

På dette webinar sætter vi fokus på udbud af intelligente transport systemer (ITS), herunder særligt udbud af trafikovervågnings- og styresystemer. ITS er særligt kendetegnet ved at være forankret i den kommunale teknik og miljø-forvaltning, mens kontrakten og dermed udbudsprocessen har en overvejende snitflade til it-retten og de deraf følgende problemstillinger.

Vi vil på dette webinar gennemgå de relevante udbudsretlige problemstillinger, fokuspunkter i kontrakten, samt problemstillingen i forhold til anvendelse af standardprotokoller, som fx OCIT. Vi vil inddrage praktisk erfaring, samt relevant klagenævnspraksis.

Webinaret bliver afholdt live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du kan også se webinaret efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til alle, som arbejder med udbud af its-kontrakter, fx udbudsjurister, it-konsulenter og projektledere, og som har behov for at kende til de særlige problemstillinger, der relaterer sig til its-udbud.

PRAKTISK INFORMATION

Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Andreas Christensen

Partner

Anne Katrine Elkjær-Holm

Advokat