Vær med fredag den 9. april, hvor vi sætter fokus på 'Konsortier - få overblik over de juridiske rammer' med partner Annelouise Dalgaard Pedersen og senioradvokat Marie Løvbjerg. 

Konsortier har været et omdiskuteret emne de seneste år, og i september 2020 kom Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med deres nye vejledning om konsortiesamarbejder.

Vejledningen blev udarbejdet i kølvandet på Højesterets dom af 27. november 2019, som fastslog, at det var i strid med konkurrencereglerne, da to konkurrenter afgav et fælles bud på en vejmarkeringsopgave.

Få et overblik over de udbuds- og konkurrenceretlige rammer for konsortier og de væsentlige nyskabelser i den nye vejledning og seneste retspraksis.

Webinaret bliver afholdt live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du kan også se webinaret efterfølgende via det link med optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

Målgruppe

Alle entreprenører, bygherrer, rådgivere og andre, som arbejder med at udbyde eller byde ind på opgaver, hvor I selv eller andre kan lave konsortier og andre tilbudssamarbejder.

Praktisk information

Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Marie Løvbjerg

Senioradvokat