Se med når senioradvokat Lisbet Vedel Thomsen og advokat Bo Juul Jensen sætter fokus på reglerne om, hvornår kommuner kan kræve refusion hos hinanden for udgifter på det sociale område.

Der er mange problemstillinger at være opmærksom på, og det handler ofte om mange penge ved refusion. Vi giver et overblik over de vigtigste begreber og de væsentligste skridt i håndteringen af denne type mellemværender mellem kommuner.

Vi kommer også med tips til, hvad man gør, hvis kommunerne ikke kan blive enige om, hvem der har betalingsforpligtelsen.

Webinaret bliver afholdt live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs til de emner, som gennemgås. Du kan også se eller gense webinaret efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

Målgruppe

Jurister og andre sagsbehandlere i kommuner og i Ankestyrelsen.

PRAKTISK INFORMATION

  • Webinaret foregår via platformen GoToWebinar, og du kan tilmelde dig her
  • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en automatisk genereret e-mail med et link til GoToWebinar.
  • Du kan til enhver tid framelde dig webinaret ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Du kan deltage i webinaret enten fra din pc eller din smartphone. Hvis du bruger din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Lisbet Vedel Thomsen

Senioradvokat

Bo Juul Jensen

Advokat