Den første onsdag i hver måned inviterer vi på virtuel morgenkaffe og en snak om aktuelle kommunal- og forvaltningsretlige emner. Den 6. maj er temaet 'Cirkulær økonomi'.

På en halv time kommer vi rundt om et aktuelt emne. Du kan enten følge webinaret live, eller du kan se det efterfølgende via det link, vi sender til de tilmeldte. Under webinaret er der mulighed for at stille spørgsmål og deltage i afstemninger. I efteråret 2019 har vi bl.a. haft whistleblowerordninger, kommuners brug af frivillige samt 10 kommunal- og forvaltningsretlige nyheder på programmet. Vi har løbende gæster med, der bidrager med deres ekspertviden.

Som deltager er du velkommen til at komme med forslag til aktuelle emner eller en konkret problemstilling, som du ønsker, at vi tager op på et kommende webinar.

PRAKTISK INFORMATION

Ved tilmelding modtager du en mail om, hvordan du får adgang til webinaret. Herefter modtager du før hvert webinar en påmindelse pr. mail med link til webinaret, tidspunkt og emne.

Du kan følge webinaret på din telefon eller PC. Efter hvert webinar modtager du en mail med link til optagelsen samt eventuelt supplerende materiale.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på morgenkaffe@horten.dk.

Målgruppe

Ansatte i kommuner og andre dele af den offentlige sektor.

Kontakt

Stud.jur. Frederik Buhl Brinckmann
Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Line Markert

Partner

Henriette Soja

Partner

Tidligere afholdte webinarer