Vær med når partner Rikke Søgaard Berth og specialistadvokat Malene Graff inviterer dig til en halv times webinar om 'Seneste nyt om kommunalfuldmagten'.

Fredag den 26. februar 2021 kl. 9.00-9.30 dykker vi ned i ny praksis fra det kommunale tilsyn og sætter fokus på kommunalfuldmagtsreglerne.

Kommunalfuldmagten er dynamisk og indeholder mange facetter. På webinaret fortæller Rikke og Malene om ny praksis, der har betydning for kommunalfuldmagtens grænser.

Webinaret retter sig mod dig, der har erfaring med kommunalfuldmagten, og vi forudsætter derfor, at du kender systematikken i reglerne, og vi stiller derfor skarpt på detaljerne i nye udtalelser fra Ankestyrelsen.

Målgruppe

Webinaret er gratis og relevant for kommunale medarbejdere; særligt jurister og andre der arbejder med kommunal støtte og kommunal erhvervsaktivitet.

PRAKTISK INFORMATION

  • Webinaret foregår via platformen GoToWebinar, og du kan tilmelde dig her.
  • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en automatisk genereret e-mail med et link til GoToWebinar.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Du kan deltage i webinaret enten fra din pc eller din smartphone. Hvis du bruger din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk.

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Rikke Søgaard Berth

Partner

Malene Graff

Specialistadvokat