Horten og 2021.AI inviterer til konference, hvor du kan blive klogere på, hvordan du får succes med signaturprojekter med kunstig intelligens.

Signaturprojekter med kunstig intelligens har høstet de første erfaringer og tredje runde af tildelinger er så småt i gang. Horten og 2021.AI inviterer derfor til konferencen “Succes med AI-signaturprojekter”.

På dagen dykker vi ned i både de tekniske og juridiske aspekter af og udfordringer ved et AI-signaturprojekt med særligt fokus på den operationelle håndtering og gennemførelse.

Vi præsenterer overordnede og konkrete handleanvisninger, giver praktiske råd og skitserer hvad man skal være særligt opmærksom for at opnå succes med sit AI-projekt. Herunder ser vi både på det offentlige og private og kommer med en række 'do’s and dont’s'.

Vi præsenterer vores forslag til en projektplan, der konkretiserer og operationaliserer et AI-signaturprojekt. Gennem eksempler fra temperaturmålingerne illustrerer vi de udfordringer, AI-signaturprojekter står over for – og ikke mindst hvordan de bør håndteres. Projektplanen vil blive udleveret på dagen.

Forslaget til projektplan berører bl.a.:

  • Projektstyring og organisatorisk forankring
  • Tekniske og operationelle aspekter ved udvikling af AI
  • Datas betydning for AI og krav til data
  • Juridiske aspekter, herunder GDPR, forvaltningsret og den kommende AI-forordning
  • Kontrakten: Indhold og særlige emner vedrørende AI
  • Dataetiske overvejelser
  • Drift af AI-løsninger
  • Ophør af kontrakter vedrørende AI.

Vi etablerer desuden et netværk for de deltagere, der er interesserede i at være en del af et tværgående læringsmiljø, hvor man kan vidensdele om emner, der relaterer sig til AI-signaturprojekter, men også mere generelt inden for AI.

Målgruppe

Konferencen er primært målrettet deltagere fra AI-signaturprojekterne, men er også relevant for dig, der har interesse for eller praktisk erfaring med andre AI-projekter i det offentlige.

praktisk information

Begrænset antal pladser

Vi har plads til et begrænset antal deltagere på konferencen og tilmelding foregår derfor efter først-til-mølle. Vi forbeholder os retten til at begrænse antal deltagere fra samme organisation hvis nødvendigt.

Kontakt

Arrangementskoordinator Stine Thejll

Oplægsholdere

Birgitte Toxværd

Partner

Emilie Loiborg

Advokatfuldmægtig