Få et overblik over forhandleraftaler og e-handel, herunder de juridiske rammer for fysisk og onlinedistribution, distributionsformer og ny praksis på området. 

Forhandleraftalen sætter rammerne for de rettigheder og pligter, der gælder mellem leverandør og forhandler, og er derfor en grundsten i samhandelsforholdet. Som part i en forhandleraftale er det også vigtigt, at man er opmærksom på, om forhandleraftalen indeholder forpligtelser og/eller klausuler, der begrænser konkurrencen, og at en sådan begrænsning holdes inden for en lovlig ramme.

I dag fylder e-handel en stor andel af salget i mange virksomheder. E-handel har generelt øget forhandlernes salgsmuligheder. E-handel skaber nogle særlige udfordringer, blandt andet hvilke krav man kan stille til forhandlerne, og om man kan behandle onlineforhandling og fysisk forhandling forskelligt.Målgruppe

Beslutningstagere og medarbejdere, der har berøring med forhandleraftaler, varetager dialogen med forhandlerne eller deltager i udarbejdelsen af virksomhedens salgsstrategi.PRAKTISK INFORMATION

  • Webinaret foregår via platformen GoToWebinar, og du kan tilmelde dig her.
  • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en automatisk genereret e-mail med et link til GoToWebinar.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Du kan deltage i webinaret enten fra din pc eller din smartphone. Hvis du bruger din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk.

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Marie Løvbjerg

Senioradvokat

Andrea Hilt Nissen

Advokatfuldmægtig