Webinarserien tager en række aktuelle emner op inden for miljø- og forvaltningsretten og er målrettet teknik- og miljøforvaltningerne i kommunerne. Torsdag den 20. august 2020, kl. 14.00, er temaet 'Opvarmning til næste kommuneplanrunde'.

På en halv time kommer vi rundt om et aktuelt emne. Du kan enten følge webinaret live, eller du kan se det efterfølgende via det link, vi sender til de tilmeldte. Under webinaret er der mulighed for at stille spørgsmål og deltage i afstemninger.

Som deltager er du velkommen til at komme med forslag til aktuelle emner eller en konkret problemstilling, som du ønsker, at vi tager op på et kommende webinar.

Som deltager er du velkommen til at komme med forslag til aktuelle emner eller en konkret problemstilling, som du ønsker, at vi tager op på et kommende webinar.

Temaet og værterne på webinaret skifter fra gang til gang, og vi vil fx komme ind på:

  • Patchwork-lokalplanlægning
  • Aktindsigt i miljøsager
  • Konsekvensen af myndighedernes manglende overholdelse af planlovgivningen

Praktisk information

Ved tilmelding modtager du en mail om, hvordan du får adgang til webinaret. Ved tilmelding til første webinar, tilmelder du dig samtidig hele webinarrækken om miljøret.

Du vil efterfølgende få en påmindelse pr. mail med link og oplysninger om det kommende webinar. Du kan til enhver tid framelde dig webinarrækken.

Tidspunktet kan variere - hold dig opdateret på vores hjemmeside.

Du kan følge webinaret på din telefon eller pc.


Målgruppe

Webinarrækken er særligt målrettet sagsbehandlere i kommunernes teknik- og miljøforvaltninger, men kan være relevant for alle, der beskæftiger sig med miljø-, plan- og byggeret.

Kontakt

Sekretær Jette Nim Larsen


Oplægsholdere

Tina Toft

Senioradvokat

Marie Bockhahn

Specialistadvokat