Vær med på webinaret, hvor du vil få en gennemgang af whistleblowerordningen sammen med Got Ethics og Hortens eksperter. Der vil være fokus på den kommende pligt i det nye whistleblowerdirektiv til at etablere whistleblowerordninger i kommuner og regioner.

Whistleblowerdirektivet forventes implementeret i dansk ret i løbet af 2021 og vil medføre en pligt for kommunerne og regionerne til at etablere whistleblowerordninger.

Deltag i webinaret og kom på forkant med ordningen:

  • I webinarets første halvdel vil vi gennemgå de væsentligste elementer i de nye krav om etablering af whistleblowerordninger i kommuner og ændringer i forhold til eksisterende lovgivning
  • I anden halvdel vil Got Ethics præsentere deres it-løsning til konkret håndtering af en whistleblowerordning.

Målgruppe

Alle ansatte i kommuner og regioner, der i løbet af 2021 bliver forpligtet til at etablere en whistleblowerordning.PRAKTISK INFORMATION

  • Webinaret foregår via platformen GoToWebinar, og du kan tilmelde dig her.
  • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en automatisk genereret e-mail med et link til GoToWebinar.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Du kan deltage i webinaret enten fra din pc eller din smartphone. Hvis du bruger din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk.

Kontakt

BA.jur. Frederik Buhl Brinckmann

Oplægsholdere

Søren Hornbæk Svendsen

Partner

Christoffer Alsted Skafte

Advokatfuldmægtig

Peter Dagø

CEO, Got Ethics