Horten introducerer en ny webinarserie, hvor vi går i dybden med tilsyn og håndhævelse inden for udvalgte miljøretlige områder.

De fleste miljølove indeholder en bestemmelse om, at tilsynsmyndigheden er forpligtet til at reagere, når den bliver opmærksom på et ulovligt forhold. Det gælder dog ikke, hvis forholdet er af underordnet betydning.

Med udgangspunkt i denne bestemmelse går vi i efteråret 2020 i dybden med tilsyn og håndhævelse inden for følgende fire områder:

  • Affaldsområdet: 25. august 2020 kl. 9.00
  • Vandløbsområdet: 1. oktober 2020 kl. 9.00
  • Miljøbeskyttelsesloven: 22. oktober 2020 kl. 9.00
  • Planloven: 5. november 2020 kl. 9.00

Vi kommer blandt andet med eksempler på, hvornår der inden for det specifikke område foreligger et ulovligt forhold, og hvornår noget er af "underordnet betydning". Desuden gennemgår vi de forskellige lovliggørelsesforanstaltninger og sætter fokus på, hvad myndigheden skal være særligt opmærksom på i håndhævelsessager.

Målgruppe

Webinaret er særligt målrettet sagsbehandlere i kommunernes teknik- og miljøforvaltninger, men kan være relevant for alle, der beskæftiger sig med miljø-, plan- og byggeret.PRAKTISK INFORMATION

  • Webinaret foregår via platformen GoToWebinar, og du kan tilmelde dig her.
  • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en automatisk genereret e-mail med et link til GoToWebinar.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Du kan deltage i webinaret enten fra din pc eller din smartphone. Hvis du bruger din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk.

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Spørgsmål til specialwebinarerne kan rettes til partner, advokat Henriette Soja

Oplægsholdere

Henriette Soja

Partner

Tina Toft

Senioradvokat