Vær med den sidste torsdag i hver måned, når Horten holder webinar om et aktuelt miljøretligt emne. Torsdag den 24. september kl. 14.00 - 14.30 er temaet 'Ladestandere og elbiler på offentlige veje' med partner Anne Sophie Kirkegaard Vilsbøll og advokat Tue Trier Bing.

I løbet af en halv time vil vi behandle et aktuelt emne inden for miljø-, plan- eller byggelovgivningen.

Vi fortæller fx om aktindsigt i miljøsager, affaldsreglerne i en cirkulær kontekst og konsekvenserne af myndighedernes manglende overholdelse af planlovgivningen.

Du er meget velkommen til at sende forslag til aktuelle emner eller konkrete problemstillinger, som du ønsker, at vi taler om på et kommende webinar.

Webinarerne bliver afholdt live, og der vil således være mulighed for at stille spørgsmål undervejs og deltage i afstemninger. Du kan også se webinarerne efterfølgende via det link med optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

Målgruppe

Webinarserien er målrettet sagsbehandlere i kommunernes teknik- og miljøforvaltninger og medarbejdere i de kommunale forsyningsvirksomheder, men kan være relevant for alle, der beskæftiger sig med miljø-, plan- og byggeret mv.

PRAKTISK INFORMATION

  • Webinaret foregår via platformen GoToWebinar, og du kan tilmelde dig her.
  • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en automatisk genereret e-mail med et link til GoToWebinar.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Du kan deltage i webinaret enten fra din pc eller din smartphone. Hvis du bruger din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk.

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Tue Trier Bing

Advokat