Horten holder dig opdateret på aktuelle miljøretlige emner på vores webinar, som afholdes ca. hveranden uge. Den 27. maj er temaet 'Dispensation fra lokalplaner' og værterne er specialistadvokat Marie Bockhahn og senioradvokat Sofie Dehlholm Skovgaard.

På ca. 30 min. behandler vi et aktuelt emne inden for miljø-, plan- eller byggelovgivningen. Du kan fx høre om aktindsigt i miljøsager, affaldsreglerne i en cirkulær kontekst og konsekvenserne af myndighedernes manglende overholdelse af planlovgivningen.

Du er meget velkommen til at sende forslag til aktuelle emner eller konkrete problemstillinger, som du ønsker, at vi taler om på et kommende webinar.

Webinaret bliver afholdt live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du kan også se webinaret efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

kommende datoer

  • 27. maj kl. 14.00-14.30: 'Dispensation fra lokalplaner'
  • 10. juni kl. 14.00-14.30 - Emne følger
  • 24. juni kl. 14.00-14.30 - Emne følger

Målgruppe

Webinarserien er målrettet sagsbehandlere i kommunernes teknik- og miljøforvaltninger og medarbejdere i de kommunale forsyningsvirksomheder, men kan være relevant for alle, der beskæftiger sig med miljø-, plan- og byggeret mv.

PRAKTISK INFORMATION

  • Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.
  • Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk

Kontakt

Advokatfuldmægtig Signe Eggert Bojesen-Koefoed

Oplægsholdere

Marie Bockhahn

Specialistadvokat

Sofie Dehlholm Skovgaard

Senioradvokat

Tidligere webinarer