Vær med når Horten holder webinar om 'Digital sagsbehandling på det sociale område – hvornår og hvordan?'. Fredag den 12. februar er det med advokat Bo Juul Jensen og advokatfuldmægtig Emilie Loiborg.

Arbejder du allerede med digitalisering og sagsbehandling – eller er du et sted, hvor I skal til at arbejde med det? Som noget nyt lancerer Horten nu to webinarer om det sociale område og digitalisering.

Der er især fokus på:

  • Afgørelsesbegrebet – Vi ser på begrebet og tænker det ind i en digital kontekst.
  • Den udvidede vejledningspligt og særlige opmærksomhedspunkter i forbindelse med brug af digitale selvbetjeningsløsninger.

Webinarerne bliver afholdt live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs til de emner, som gennemgås. Du kan også se eller gense webinarerne efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

DATOER

Fredag den 12. februar kl. 09.00-09.30
Tirsdag den 2. marts kl. 09.00-09.30

Målgruppe

Webinaret er gratis og henvender sig til alle, som beskæftiger sig med digitalisering og sagsbehandling, jurister og andre sagsbehandlere, særligt kommuner, men også i andre myndigheder – fx klagenævn, der træffer afgørelser.

PRAKTISK INFORMATION

  • Webinaret foregår via platformen GoToWebinar, og du kan tilmelde dig her.
  • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en automatisk genereret e-mail med et link til GoToWebinar.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Du kan deltage i webinaret enten fra din pc eller din smartphone. Hvis du bruger din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk.

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Bo Juul Jensen

Advokat

Emilie Loiborg

Advokatfuldmægtig