På vores tilbagevendende webinar ser vi fx nærmere på aktuelle nyheder, ny lovgivning og interessante afgørelser på forsyningsområdet.

Start arbejdsdagen med en halv times opdatering på, hvad der rører sig i forsyningsverdenen. Vi behandler aktuelle nyheder, ny lovgivning eller interessante afgørelser, som berører specifikke forsyningssektorer eller branchen generelt.

I denne webinarserie opdaterer vi dig hver måned på forsyningsretlige nyheder. Du er velkommen til at sende forslag til emner eller konkrete problemstillinger, som du ønsker, at vi taler om på et kommende webinar.

Webinarerne afholdes live den første torsdag i hver måned fra kl. 8.00-8.30. Du kan også se webinarerne efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

Kommende datoer

  • 2. juni 2022 kl. 8.15-8.45

Målgruppe

Webinaret er gratis og henvender sig til alle, som beskæftiger sig med forsyning – medarbejdere i forsyningsvirksomheder, energimyndigheder, kommuner og brancheorganisationer.

Praktisk information

  • Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på event@horten.dk.

Oplægsholdere

Line Markert

Partner (L)

Tidligere webinarer