Vær med den første torsdag i hver måned, når Horten holder webinaret 'Forsyningsnyt'. Torsdag den 3. juni er værterne partnere Line Markert og Annelouise Dalsgaard Pedersen og temaet er 'Forbrugervalg og evaluering af udbudsloven'.

Start arbejdsdagen med en halv times opdatering på, hvad der rører sig i forsyningsverdenen. Vi behandler aktuelle nyheder, ny lovgivning eller interessante afgørelser, som berører specifikke forsyningssektorer eller branchen generelt.

I denne webinarserie opdaterer vi dig hver måned på forsyningsretlige nyheder. Du er velkommen til at sende forslag til emner eller konkrete problemstillinger, som du ønsker, at vi taler om på et kommende webinar.

Webinarerne afholdes live den første torsdag i hver måned fra kl. 8.00-08.30, første gang var torsdag den 3. december 2020. Du kan også se webinarerne efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

DATOER 2021

Torsdag den 3. juni kl. 8.00-8.30: 'Forbrugervalg og evaluering af udbudsloven'
Torsdag den 5. august kl. 8.00-8.30
Torsdag den 2. september kl. 8.00-8.30
Torsdag den 7. oktober kl. 8.00-8.30
Torsdag den 4. november kl. 8.00-8.30
Torsdag den 2. december kl. 8.00-8.30

Målgruppe

Webinaret er gratis og henvender sig til alle, som beskæftiger sig med forsyning – medarbejdere i forsyningsvirksomheder, energimyndigheder, kommuner og brancheorganisationer.

PRAKTISK INFORMATION

  • Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.
  • Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk

Kontakt

BA.jur. Cecilie Hansen

Oplægsholdere

Line Markert

Partner

Tidligere webinarer