Webinarserie om aktuelle og forvaltningsretlige emner. Den 15. juni er temaet 'Det første halve år - erfaringer med whistleblowerordninger i det offentlige'.

Webinaret er en del af Hortens webinarserie 'Morgenkaffe med Line og Rikke', hvor vi en gang om måneden inviterer på virtuel morgenkaffe og en snak om aktuelle kommunal- og forvaltningsretlige emner. Webinarerne afholdes som udgangspunkt den første onsdag i hver måned kl. 8.30-9.00, men vi afholder også jævnligt ad-hoc webinarer. Vi har desuden ofte besøg af gæster, der er eksperter inden for dagens emne.

Webinaret afholdes live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du kan også se/gense webinaret efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

Har du forslag til et emne for vores morgenkaffe-webinar, er du velkommen til at sende det til os på morgenkaffe@horten.dk.

Kommende webinarer

  • 15. juni 2022 kl. 8.30-9.00: 'Det første halve år - erfaringer med whistleblowerordninger i det offentlige'

Målgruppe

Ansatte i kommuner og andre dele af den offentlige sektor.

Praktisk information

  • Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer. Bemærk at du via tilmeldingslinket, tilmelder dig hele webinarserien.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på event@horten.dk.

Oplægsholdere

Rikke Søgaard Berth

Partner

Anne Louise Ellingsøe

Advokatfuldmægtig

Tidligere webinarer