Hvordan bliver offentlige bestyrelser fyrtårne, som visionært leder institutioner, selskaber og samfund? Årets Offentlige Bestyrelseskonference kaster lys på de muligheder og forpligtigelser, som offentlige bestyrelser har for at vise vejen mod fremtiden. Horten er samarbejdspartner for konferencen.

Bæredygtighed, digitalisering og geopolitisk opbrud er blot nogle af de store samfundstendenser, som i disse år radikalt ændrer det strategiske landskab for mange virksomheder. Men initiativet til at tilpasse sig ændringerne kommer ofte fra medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder eller brugere. Burde det i højere grad komme fra den bestyrelse, som er ansvarlig for at opstille de strategiske pejlemærker?

Program for Årets Offentlige Bestyrelseskonference

På konferencen stiller erfarne og prominente aktører inden for både offentligt arbejde og bestyrelsesarbejde skarpt på nogle af tidens store tendenser og de krav, de stiller til bestyrelsen: Krisestyring, diversitet, bæredygtighed og digitalisering.

Klogere på de generelle tendenser for offentligt bestyrelsesarbejde, dykker konferencen derefter ned i sektornære tematikker med eftermiddagens sektorspecifikke workshops.

Og så uddeles også Årets Offentlige Bestyrelsespris.

Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2022

Kontakt

Line Markert

Partner (L)