Gode råd om sikring af rettigheder, indgåelse af aftaler mm. - modtag Hortens Business Maturity Plan.

Kom og få vores anbefalinger til, hvilke juridiske forhold start-ups og scale-ups bør adressere, og hvordan de bedst bliver håndteret. Vores rådgivning er baseret på juridisk indsigt og mange års erfaring med danske og udenlandske virksomheder. Du vil møde emner som blandt andet sikring af rettigheder, aftaleindgåelse, overholdelse af selskabsretlige regler og meget mere.

Alle start-ups og scale-ups oplever løbende udfordringer, der kan have væsentlig betydning for virksomhedens drift og i nogle tilfælde endda true virksomhedens eksistens. Vores erfaring som juridiske rådgivere er, at en betydelig del af disse udfordringer dog skyldes, at virksomhederne ikke har været tilstrækkeligt opmærksomme på gældende regulering eller andre væsentlige juridiske forhold.

Vi oplever samtidig, at den manglende fokus på disse væsentlige juridiske forhold har stor betydning for virksomhedens værdi.

Arrangementet er bygget op om Hortens ”Business Maturity Plan”, som du får udleveret som deltager.

Målgruppe

Arrangementet er særligt rettet mod virksomheder, der kategoriserer sig som ”start-up” eller ”scale-up”, men alle typer og størrelser af virksomheder er velkommen.

Praktisk information

Video og billeder

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget situationsbilleder og optaget video under arrangementet, som kan blive brugt i markedsføringsøjemed.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på event@horten.dk.

Oplægsholdere

Andreas Schønbeck

Partner

Jonas Eigil Nielsen

Juniorpartner