Examensexempler: Aftaleret, erstatningsret, køberet og obligationsret

I hæfterne får du både generelle eksamenstips og en gennemgang af specifikke eksempler på besvarelser inden for områderne aftaleret, erstatningsret, køberet og obligationsret. Det er tænkt som inspirations- og øvelseshæfter til at træne din eksamensteknik.

Hent "ExamensExempler: Aftaleret, erstatningsret og køberet"

Hent "ExamensExempler: Obligationsret"

Fagligt videofix for studerende: aftaleret

I videoen herunder får du en introduktion til aftaleretten, hvor vi opridser de generelle rammer og giver tips til eksamen. Du kan se flere videoer her: Fagligt videofix for studerende - Aftaleret.

Fagligt videofix for studerende: Køberet

I videoen herunder får du en introduktion til købeloven og dens anvendelsesområde. Se hele serien her: Fagligt videofix for studerende - Køberet.

Fagligt videofix for studerende: Obligationsret

I videoen herunder får du en introduktion til obligationsret og dens anvendelsesområde. Se hele serien flere her: Fagligt videofix for studerende - Obligationsret.

Fagligt videofix for studerende: Erstatningsret

Videoen giver en introduktion til erstatningsretten, herunder erstatningsrettens område, erstatning i og uden for kontrakt og et overblik over erstatningsrettens forskellige retskilder. Se alle videoerne om erstatningsret her: Fagligt videofix for studerende - Erstatningsret.


Kontakt

Mette Meirup Gregersen

HR-chef