ERFAREN FULDMÆGTIG ELLER 1. ÅRSADVOKAT TIL ANSÆTTELSESRET (KØBENHAVN)

Rådgivning af danske og udenlandske klienter inden for ansættelses- og arbejdsretlige udfordringer og personalejura og retssager er bare nogle af de områder, vi beskæftiger os med i Hortens afdeling for Ansættelsesret.

Vi søger lige nu en 2.-3. årsfuldmægtig eller 1. årsadvokat med erfaring inden for ansættelsesret.

STEJL LÆRINGSKURVE OG FOKUS PÅ DIN UDVIKLING
Du bliver du en del af et højt specialiseret team, der rådgiver inden for alle grene af arbejds- og ansættelsesretten, og som har stor erfaring med at føre retssager. Du indgår i et erfarent team og får en udfordrende hverdag, hvor din læring vil være integreret i dit daglige arbejde og gøre dig fortrolig med den forretningsmæssige side af rådgiverrollen.

I vores team vil du kunne vokse både fagligt og personligt. Du vil få gode karrieremuligheder og et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Du har erfaring med komplicerede juridiske problemstillinger inden for ansættelsesret, og du har vist gode resultater både på studiet og i dine tidligere job.

Som person er du resultatorienteret, forretningsminded og ambitiøs og drives af at skabe værdi for dine klienter. Da vi ofte arbejder i teams både internt og med klienter, er det vigtigt, at dine samarbejdsevner er i top, og at du bidrager med interessante vinkler og et godt humør. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

Klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau – hvilket fordrer gode engelskkundskaber.

ANSØGNING
Deadline for ansøgning er den 25. oktober 2020, men send os hurtigst muligt din ansøgning, CV og karakterer online, hvis du matcher ovenstående, da vi løbende indkalder kandidater til samtale. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.

Application Deadline: Sunday, October 25, 2020