ADVOKAT MED ERFARING INDEN FOR IP-RET (HELLERUP)

Vi søger en ny advokat med erfaring inden for IP-retten og retssager til vores IPTEK-afdeling i Hellerup.

FOKUS PÅ DIN UDVIKLING GENNEM KOMPLEKSE, KOMMERCIELLE UDFORDRINGER
Du bliver en del af vores Immateriel- og teknologiafdeling og vil få nogle af Danmarks mest erfarne og specialiserede advokater som kollegaer. Vi har en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone og et godt kollegaskab, hvor vi lægger vægt på løbende faglig sparring og dialog. Vi er ambitiøse og lægger afgørende vægt på at levere på et højt fagligt og professionelt niveau.

Som del af vores IP-team vil du få mulighed for at beskæftige dig med en bred vifte af IP-retlige område, herunder også retssager. Du vil rådgive både nogle af de største virksomheder på deres felt og samtidig også hjælpe startups med at sikre deres IP-retlige forretning. Vi kan altså tilbyde en dagligdag med mange forskellige faglige udfordringer, hvor du får lov til at udvikle dig og opbygge en stor spændvidde i dine kompetencer.

I vores team vil du kunne vokse både menneskeligt og fagligt. Du vil få gode karrieremuligheder og et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen – dette gælder også ifm. ledelse af yngre med¬¬arbejdere. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog. I vores hus har vi et godt samarbejde og fællesskab på tværs af afdelingerne, og du vil opleve en fælles "Horten-ånd", som driver vores relationer og arbejde fremad.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Resultater fra studiet og dit arbejdsliv afspejler, at du er ambitiøs og fagligt blandt de bedste, og du har erfaring med at rådgive om IP-retlige problemstillinger.

Du tænker i innovative løsninger og er akkvisitivt minded, så du kan bidrage til Hortens strategiske indsats på området. Som person er du resultatorienteret og forretningsminded med fokus på at skabe værdi for klienterne. Du trives med ansvar og selvstændighed, men da vi ofte arbejder i teams i afdelingen, på tværs af huset og med klienterne, er det også vigtigt, at du bidrager positivt i samarbejde med andre. Klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau – hvilket fordrer gode engelskkundskaber i skrift og tale.

Vi har brug for, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte partner Asger Heine Jensen på ahj@horten.dk eller partner Jakob Krag Nielsen på jkn@horten.dk. Søg online og vedhæft din ansøgning, CV og karakterer hurtigst muligt og senest den 11. februar 2021. Vi holder samtaler løbende. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.

Application Deadline: Thursday, February 11, 2021