SELVSTÆNDIG SAGSBEHANDLER TIL KONKURSBEHANDLING (KØBENHAVN)

Er du selvstændig og ansvarsfuld? Arbejder du effektivt og bevarer du overblikket i et travlt miljø? Har du gode formuleringsevner og en fremragende talforståelse? Så er du måske Hortens nye sagsbehandler til teamet for Rekonstruktion og Insolvens.

ALSIDIG HVERDAG MED STORT ANSVAR
Som sagsbehandler kommer du til at arbejde med spændende og komplicerede insolvenssager. Dine primære arbejdsopgaver vil være at behandle konkursboer, tvangsopløsninger og rekonstruktioner i tæt samarbejde med afdelingens jurister.

Dit ansvar og din selvstændighed i arbejdet er stor og din hverdag er alsidig. Du følger sagerne fra de kommer ind, til de afsluttes og har ofte en del løbende kontakt til eksterne interessenter undervejs i sagsbehandlingen. Det betyder også, at du i høj grad selv tilrettelægger din arbejdsdag, og du får stor fleksibilitet i hverdagen.

Du bliver en del af et velfungerende team, der lægger vægt på, at I trods travlhed har det godt og sjovt sammen.

ERFARING OG STORT OVERBLIK
Der er flere måder, du kan kvalificere dig til dette job på. Erfaring med bobehandling er en fordel, men ikke et krav. En anden vej kan være, at du i dag sidder som advokatsekretær og har et godt kendskab til branchen, men nu ønsker nye udfordringer, større ansvar og mere selvstændighed i hverdagen. Men også andre former for sagsbehandling og administration kan være relevant erfaring for dette job. Uanset hvilken baggrund, du kommer med, tager vi naturligvis ansvaret for at få dig lært godt op.

Arbejdet som sagsbehandler kræver overblik, struktur og evnen til selvstændigt at drive processen frem. Samtidig vil du også løbende have med regnskaber at gøre, og det er afgørende, at du har en god talforståelse. Dine formuleringsevner skal være i top og effektivitet i arbejdet er en selvfølge for dig. Ligeledes lægger vi vægt på gensidig fleksibilitet, gode samarbejdsevner, samt at du er kvik, robust og bevarer det gode humør, når vi har travlt. Du sætter en ære i at overholde deadlines, undgå fejl og følge sagerne helt til dørs.

Et godt kendskab til IT er nødvendigt. Word og Excel skal du kunne på højt niveau, og da vi arbejder meget i Navision/CapLegal, er det også en fordel, hvis du kender til det system.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Lyder det som et job for dig? Så ser vi frem til at høre fra dig hurtigst muligt og senest den 25. januar. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til sagsbehandler Maj-Britt Fischer på 3334 4164.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.

 

Application Deadline: Monday, January 25, 2021