ADVOKAT MED ERFARING INDEN FOR M&A (KØBENHAVN)

Virksomhedsoverdragelser, investeringer, fusioner, spaltninger og omstruktureringer er kernen i vores arbejde med at rådgive danske og internationale klienter inden for alle dele af transaktionsprocessen.

Hvis du, ligesom os, brænder for arbejdet med transaktioner og selskabsret og er advokat med et højt fagligt niveau og erfaring inden for M&A, er vores ledige stilling måske noget for dig.

FOKUS PÅ DIN UDVIKLING GENNEM KOMMERCIELLE OG KOMPLEKSE UDFORDRINGER
Du bliver en del af et stærkt team, der arbejder med køb og salg af virksomheder, investeringer, private equity, venture capital, omstruktureringer og børsret i en lang række forskellige brancher. Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

I vores team vil du kunne vokse både fagligt og personligt. Du vil få gode karrieremuligheder og et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen – dette gælder også ifm. ledelse af yngre medarbejdere. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Resultater fra studiet og dit arbejdsliv afspejler, at du er ambitiøs og fagligt blandt de bedste. Du har beskæftiget dig med selskabsret og M&A i tidligere job og ved, hvad der skal til for at skabe størst mulig værdi for klienterne.

Som person er du resultatorienteret og forretningsminded med fokus på at bidrage med interessante vinkler og skabe værdi for klienterne. Du trives med ansvar og selvstændighed, men da vi ofte arbejder i teams i afdelingen, på tværs af huset og med klienterne, er det også vigtigt, at du bidrager positivt i samarbejde med andre. Klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau, hvilket kræver gode engelskkundskaber.

Vi har brug for, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte partner Frans Rossen på fro@horten.dk
eller telefon 52344233. Søg online og vedhæft din ansøgning, cv og karakterer hurtigst muligt og senest den 19. marts 2020. Vi holder samtaler løbende.

OM HORTEN
Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at skabe resultater for vores kunder. Allerbedst er vi i sektorer, der er præget af hastig udvikling og intensiv regulering. Vi har kontorer i Hellerup, Aarhus og Herning.

 

 

Application Deadline: Thursday, March 19, 2020