ADVOKAT MED ERFARING INDEN FOR FAST EJENDOM (KØBENHAVN)

Ejendomstransaktioner, ejendoms- og byudviklingsprojekter og erhvervslejeret er bare nogle af de områder, vi beskæftiger os med i Hortens afdeling for Fast Ejendom & Entrepriseret.

Hvis du er advokat, og lige som os brænder for fast ejendom og har erfaring med området, så er det måske dig, der skal supplere vores stærke team.

STEJL LÆRINGSKURVE OG FOKUS PÅ DIN UDVIKLING
Du indgår i et erfarent team og får en udfordrende hverdag, hvor du vil have fokus på den forretningsmæssige side af rådgiverrollen. Dine arbejdsopgaver vil mere konkret bestå af rådgivning inden for ejendomstransaktioner, ejendoms- og byudviklingsprojekter erhvervslejeret og due diligence-processer.

I vores team vil du kunne vokse både fagligt og personligt. Du vil få gode karrieremuligheder og et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Resultater fra studiet og dit arbejdsliv afspejler, at du er ambitiøs og fagligt blandt de bedste. Du har beskæftiget dig med komplicerede juridiske problemstillinger inden for fast ejendom i dine tidligere jobs og ved, hvad der skal til for at skabe størst mulig værdi for klienterne.

Som person er du resultatorienteret, forretningsminded og ambitiøs og drives af at skabe værdi for dine klienter. Da vi ofte arbejder i teams både internt og med klienter, er det vigtigt, at dine samarbejdsevner er i top, og at du bidrager med interessante vinkler og et godt humør. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

Klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau – hvilket fordrer gode engelskkundskaber.

ANSØGNING
Deadline for ansøgning er den 23. maj, men send os hurtigst muligt din ansøgning, CV og karakterer online, hvis du matcher ovenstående, da vi løbende indkalder kandidater til samtale. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.

 

Application Deadline: Sunday, May 23, 2021