AMBITIØS IT MANAGER MED SOLID ERFARING (KØBENHAVN)

Trives du med at have det daglige ledelsesansvar for et team, samtidig med at du er en integreret del af den daglige IT-drift? Har du lyst til at være med til at modernisere og udvikle vores eksisterende infrastruktur og systemarkitektur? Ønsker du at blive en del af den omfattende digitalisering, som advokatbranchen i løbet af de kommende år vil gennemgå? Så er du måske vores nye IT Manager.

Til Hortens IT-afdeling søger vi hurtigst muligt en dygtig IT Manager som kan agere spillende træner for to infrastruktur-medarbejdere og fire IT-supportere.

ALSIDIGHED OG UDFORDRINGER
Som IT Manager vil du komme til at referere til IT-chefen, og du vil få både dagligt ledelsesansvar og samtidig være en del af den daglige drift.
Jobbet er alsidigt, og du får en meget udadvendt rolle med en stor kontaktflade i et dynamisk miljø. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og indbefatter bl.a.:

  -  Ansvarlig for at sikre en kontinuerlig 24/7-drift og support
  -  Ansvarlig for patchmanagement
  -  Samarbejde med eksterne leverandører
  -  Sikre dokumentation af infrastruktur og systemarkitektur
  -  Samarbejde med vores IT-udviklingsafdeling

Du arbejder resultatorienteret og med et højt drive, og du besidder samtidig et fremragende overblik og forstår at prioritere, samtidig med at du kan holde fokus på detaljen, når det er nødvendigt. Erfaring med at navigere i en partnerdrevet virksomhed med flere såvel formelle som uformelle beslutningsstrukturer er et plus.

DU ER KVALITETSBEVIDST, PROAKTIV OG SERVICEMINDED
IT-afdelingen er kendetegnet ved at yde en høj, effektiv og hurtig service. Det forventes derfor, at du er proaktiv, udadvendt samt udstråler imødekommenhed og arbejdsglæde. Tillige er det afgørende, at du er handlekraftig og løsningsorienteret, ligesom du er fleksibel og indstillet på også at skulle arbejde uden for normal kontortid.
Du skal være en del af den daglige drift, og du skal derfor have erfaring inden for flere af nedenstående områder:

  -  Microsoft Infrastruktur
  -  Microsoft Office 365 / Teams / Skype for Business
  -  Microsoft Exchange (on-prem og online)
  -  Microsoft SQL, SharePoint og Windows servere
  -  Drift og vedligehold af HyperV virtuelle miljøer
  -  Veeam backup software
  -  Microsoft Azure / Amazon Web Services, etc.
  -  Netværksteknologi
  -  Forståelse for Service Management (ITIL)
  -  Incidents, changes, service requests and problems

Det er en fordel hvis du:
  -  Har en relevant Microsoft certificering
  -  Har erfaring med ITIL eller lignende frameworks
  -  Har erfaring med Microsoft SharePoint teknologi

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Passer du til jobbet, og synes du, det lyder spændende, vil vi gerne høre fra dig. Send os din ansøgning med relevante eksamensbeviser og CV snarest muligt. Deadline for ansøgninger er den 8. august 2021.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.

 

Application Deadline: Sunday, August 8, 2021