DYGTIG OG ENGAGERET ADVOKATFULDMÆGTIG MED INTERESSE FOR OFFENTLIG RET (KØBENHAVN)

Hvis du bliver advokatfuldmægtig i Hortens afdeling for Offentlig Regulering, kommer du til at arbejde med en bred vifte af offentligretlige sager sammen med nogle af Danmarks dygtigste på området. Hvis du er ambitiøs og har mod på at tage ansvar, er dette muligheden for at komme til at arbejde med komplekse sager, der har betydning for samfundet.

Vi søger en dygtig, engageret og målrettet advokatfuldmægtig til Offentlig Regulering snarest muligt. Måske er du helt nyuddannet; måske har du erfaring fra en offentlig myndighed eller advokatbranchen.

ANSVARSFULDE OPGAVER OG FOKUS PÅ DIN UDVIKLING
Som fuldmægtig i Offentlig Regulering får du en lærerig og udfordrende fuldmægtigtid, hvor du bliver en del af et stærkt fagligt team.
Afdelingen arbejder bredt med offentlig regulering, herunder forvaltningsret, kommunalret, miljøret og udbudsret. Du kommer til at arbejde med rådgivning, retssager og forretningsudvikling, herunder seminarer og klientudvikling.

Din uddannelse er vigtig, og vi sætter en ære i at give dig stadig mere ansvar og indflydelse, efterhånden som du udvikler dine kompetencer.

DIN FAGLIGHED, DIT ENGAGEMENT OG DIN INTEGRITET GØR EN FORSKEL
Vi forestiller os, at du enten er nyuddannet eller har en smule erfaring, fx fra centraladministrationen eller advokatbranchen.

Derudover forventer vi, at:
  -  du går målrettet efter faglige udfordringer og en god advokatuddannelse
  -  du er ambitiøs, og at stræben efter gode resultater ikke er fremmed for dig
  -  du har en lyst og vilje til at videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer ved blandt andet at turde at springe ud på "dybt vand"
  -  du engagerer dig i dine arbejdsopgaver og i din arbejdsplads

Det er afgørende for os, at du er en holdspiller og sætter pris på læring i tæt samarbejde med andre – både i afdelingen og på tværs af huset.
Vi lægger vægt på, at du er en velafbalanceret, behagelig og inspirerende person med et godt humør – også når det går stærkt.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ VORES MEDARBEJDERES VEGNE
Du bliver en del af et af landets førende advokatvirksomheder, og vi ser det som vores opgave at give dig mulighederne for at blive en helstøbt advokat. Det betyder blandt andet, at du bliver tilknyttet en partner, der er ansvarlig for, at din uddannelse lever op til Hortens høje standard, herunder at du kommer på vores interne uddannelsesforløb – Horten Academy.
Vi lægger vægt på, at du udvikler dig både fagligt og personligt, og at du trives med dit arbejde. Derfor er det også en prioritet for os, at vi har det godt sammen – vi tror på, at dét er en forudsætning for at kunne præstere på højt niveau.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG
Matcher du ovenstående, og synes du, at jobbet lyder som noget for dig, så send os din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer hurtigst muligt og inden 25. oktober 2021. Vi afholder samtaler løbende.
Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.

Application Deadline: Monday, October 25, 2021