IT-DRIFTSKONSULENT MED SPECIALISTVIDEN INDEN FOR CLOUD OG OFFICE 365 (KØBENHAVN)

Brænder du for at levere de bedste IT-løsninger og trives du med en hverdag, hvor du både yder support og arbejder med drift og systemopgaver? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-Driftskonsulent!

Til Hortens IT-afdeling søger vi hurtigst muligt en dygtig IT-driftskonsulent til vores IT-afdeling, der er kendetegnet ved at yde høj, effektiv og hurtig service til vores over 350 brugere.

Med reference til IT Teamlederen, vil du få ansvar for Hortens IT-drift og medansvar for en række systemopgaver. Samtidig bistår du vores 3 IT-supportere med at servicere Hortens brugere med store og små udfordringer inden for IT og telefoni.

Dine primære opgaver vil være:
  -  Daglig drift og vedligehold af on-premise datacenter og infrastruktur
  -  Drift og videreudvikling af vores cloud løsninger (Office 365, Azure, HighQ og andre), samt bidrage til at bringe de forskellige teknologier og muligheder i spil i vores organisation
  -  Deltage i transitionen fra on-premise til cloud løsninger
  -  Deltage i udviklingsprojekter internt i IT-afdelingen samt på tværs af organisationen
  -  Teknisk ansvarlig for en række driftsapplikationer
  -  Dokumentation af infrastruktur og procedurer
  -  Problemløsning af second og third level opgaver
  -  At sikre et stabilt og sikkert driftsmiljø

KVALITET OG OVERBLIK
Som IT-driftskonsulent er du ambitiøs og har fokus på kvalitet. Du arbejder struktureret og systematisk, og er god til at planlægge din tid og dine opgaver og formår at føre opgaverne i mål sammen med dine kollegaer og leverandører. Du har et godt overblik og trives i en rolle, hvor du både har dyb forståelse for de it-tekniske udfordringer og løsningsmuligheder og samtidig har blik for forretningens behov.

Vi forestiller os at du har:
  -  en relevant uddannelse som fx it-ingeniør, datamatiker, datatekniker eller lignende
  -  dyb viden og interesse inden for drift og udvikling af Office 365 og Cloud services, og kan bringe de teknologiske løsninger og muligheder i spil i forretningen
  -  bredt kendskab og erfaring inden for opsætning, drift og vedligeholdelse af sikkerhedsprodukter og teknologier i Office 365 og Azure
  -  kender og har arbejdet med drift af flere af disse områder: VMware, Microsoft HyperV, Meraki netværk, IT-sikkerhed og Microsoft SCCM
  -  solid erfaring med AV-løsninger
  -  flair for automatisering, og er god til at se muligheder for forbedringer i nuværende arbejdsgange og processer

Desuden forestiller vi os at du har stor ansvarsfølelse og du sikrer dig, at den drift, som du har ansvar for, kan køre stabilt og sikkert. Du har flair for at skrive god dokumentation og dele denne med kolleger. Endelig forestiller vi os at du har gode samarbejdsevner, og du er en holdspiller og bidrager med godt humør til dit team og øvrige kolleger.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG
Lyder det som et job for dig? Så ser vi frem til at høre fra dig hurtigst muligt da vi afholder samtaler løbende. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef Lars Tølle på lat@horten.dk.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.