Jurastuderende med interesse for energi, forsyning og infrastruktur (Hellerup)

Vil du være med til at levere juridisk rådgivning i et af Danmarks største og skarpeste teams for Energi, Forsyning og Infrastruktur? Vil du være med til at sikre, at vores klienter lykkedes med deres arbejde indenfor områder præget af politisk bevågenhed, fx grøn omstilling eller klimaforandringer?

I Hortens afdeling for Energi, Forsyning og Infrastruktur arbejder vi hver eneste dag for vores klienters succes. Vi har berøring med en bred vifte af retsområder, blandt andet miljøret og reglerne indenfor energi- og forsyningsområdet, fx regler om vedvarende energi, forsyning og Power-to-X.

Som student skal du have lyst til at arbejde med komplekse juridiske problemstillinger og prøve juraen og advokatgerningen af i praksis. Du får et bredt indblik i de forskellige retsområder, vi arbejder med inden for feltet energi- og forsyningsret.

EN UDFORDRENDE HVERDAG, HVOR DU ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL

Det faglige niveau er højt, juraen er kompliceret og klientporteføljen og opgaverne spænder vidt, så du kommer til at håndtere mange typer opgaver, fx:

- Udarbejdelse af juridiske notater, processkrifter, herunder vurdering af juridiske problemstillinger og udarbejdelse af anbefalinger til klienter
- Udarbejdelser af artikler samt nyheder til faglige tidsskrifter mv.
- Udarbejdelse af kontrakter og bistand med forhandling heraf
- Doms- og litteratursøgning
- Udvikling af præsentationer og undervisningsmateriale
- Udvikling og vedligehold af Hortens interne videnplatform
- Forberedelse af retssager, voldgiftssager og klagesager ved klagenævn
- Rådgivning i forbindelse med gennemførelse af komplekse infrastrukturprojekter, som led i den grønne omstilling og forebyggelse mod klimaforandringer.

Hos Horten har vi en flad struktur, hvor studenter arbejder tæt sammen med partnere, advokater og fuldmægtige og alle andre medarbejdergrupper i Horten. Vi tror på, at en imødekommende omgangstone giver det bedste grundlag for at levere professionel rådgivning til vores kunder.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ DINE VEGNE
Vi forventer, at du er ambitiøs og blandt de bedste på din årgang, og at du til sommer har gennemført de to første år af bacheloruddannelsen på enten jura eller erhvervsjura.

Juridisk rådgivning indebærer andet end blot håndtering af juridiske problemstillinger. Du skal derfor have lysten til at kombinere din juridiske viden med praktiske problemstillinger og formidling. Derudover er du ansvarsbevidst, engageret og fleksibel, og du bidrager med godt humør – også når det går stærkt. Du skal have lyst til at indgå i et fagligt og socialt fællesskab med afdelingen og de andre studenter i Horten.

UDVIKLING, INDSIGT OG ET SPÆNDENDE KARRIEREPERSPEKTIV
Vi har fokus på din udvikling og giver dig mulighed for at prøve kræfter med livet i en dynamisk og moderne advokatvirksomhed. Dit ansvar og sværhedsgraden i dine opgaver stiger i takt med dine erfaringer og resultater.

Du bliver tilknyttet en erfaren kollega, der sikrer, at du får faglig oplæring af højeste kvalitet, at du bliver inddraget i relevante sager, og at du løbende bliver udfordret og får feedback.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med en arbejdstid på cirka 15 timer ugentligt, som tilrettelægges efter dine muligheder og med fri til eksamenslæsning og specialeskrivning. Som student hos Horten får du mobiltelefon, og Horten betaler alle dine obligatoriske studiebøger.

Efter endt studietid vil der være mulighed for at forsætte som fuldmægtig, hvor du sammen med andre fuldmægtige i Horten får en grundig introduktion til fuldmægtigrollen, nyttig viden, og redskaber til at kickstarte din karriere hos os.

ANSØGNING
Passer du til jobbet, og synes du, det lyder spændende, så vil vi gerne høre fra dig. Da vi løbende indkalder til samtaler og gerne vil indgå en aftale med den rette kandidat snarest, modtager vi gerne din ansøgning hurtigst muligt. Send os din ansøgning, eksamensbeviser og CV via vores hjemmeside.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som grøn energi, teknologi, miljøforhold og digitalisering, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.

 

Application Deadline: Sunday, July 31, 2022