Selvstændig og ambitiøs stud.jur. el. stud.HA.jur til Rekonstruktion & Insolvens (Hellerup & Aarhus)

Er du stud.jur med et højt fagligt niveau, og ønsker du at prøve juraen og advokatgerningen af i praksis i en af Danmarks største advokatvirksomheder?

Hortens afdeling for Rekonstruktion & Insolvens i Hellerup og i Aarhus søger lige nu to studenter, som kan tiltræde hurtigst muligt.

En unik mulighed for at få din teoretiske viden i spil
Du bliver en del af et stærkt team, der beskæftiger sig med rekonstruktion af kriseramte virksomheder, behandling af konkursboer, tvangsopløsning af selskaber samt rådgivning af nødlidende virksomheder, kreditorer og pengeinstitutter.

Du får gennem selvstændige arbejdsopgaver en bred indsigt i den praktiske behandling af insolvensretlige sager og kommer bl.a. til at varetage følgende opgaver:

  • Forberedelse af konkursbegæringer
  • Deltagelse i behandlingen af konkursboer, herunder håndtering af boets aktiver, omstødelsesundersøgelser og prøvelse af anmeldte krav
  • Udarbejdelse af notater om juridiske problemstillinger i konkursboer og rekonstruktionsager
  • Forberedelse af sager om konkurskarantæne og retssager i øvrigt
  • Forberedelse af kursusmateriale og præsentationer
  • Løbende kontakt med klienter, kreditorer og debitorer

 

Herudover kommer du til at løse forefaldende opgaver af både juridisk og praktisk karakter for hele afdelingen.


Udover de faglige arbejdsopgaver tilbyder vi en arbejdsplads med en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor vi samtidig er ambitiøse og lægger afgørende vægt på at levere på et højt fagligt og professionelt niveau. Arbejdstiden er 15-20 timer ugentligt og tilrettelægges efter dine muligheder og med fri til eksamenslæsning.

Vi har høje ambitioner på kommende medarbejderes vegne
Vi forventer, at du er ambitiøs og blandt de bedste på din årgang. Du har en teoretisk viden om formueretlige emner, og vi forestiller os, at du minimum er på 3. år af bacheloruddannelsen på enten jura eller erhvervsjura.

Du skal have lyst til og evner for at kombinere din teoretiske juridiske viden med praktiske problemstillinger og udfordringer. Derudover er du selvfølgelig ansvarsbevidst, engageret og fleksibel og har et godt humør – også når det går stærkt.

Udvikling, indsigt og et fremragende karriereperspektiv
Horten tilbyder dig en unik mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praksis. Vi har fokus på din udvikling og giver dig mulighed for at prøve kræfter med livet i en dynamisk og moderne advokatvirksomhed, hvor dit ansvar og sværhedsgraden i dine opgaver stiger i takt med din erfaring og resultater.

Som student tilknyttes du en partnererfaren advokat, der sammen med resten af afdelingen sikrer, at du får faglig oplæring af højeste kvalitet, at du bliver inddraget i relevante sager, og at du løbende bliver motiveret og udfordret.

Ansøgning
Vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Deadline for ansøgning er den 15. juli 2022, men vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send os hurtigst muligt din ansøgning, CV og karakterer online, hvis du matcher ovenstående. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Horten
Horten er blandt Danmarks førende advokatvirksomheder med en international profil. Vi rådgiver den offentlige sektor og erhvervslivet inden for alle juridiske specialer. Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at udvikle os og skabe resultater for vores kunder. Vi har kontorer i Hellerup, Aarhus og Herning. og Aarhus.

 

Application Deadline: Friday, July 15, 2022