Nysgerrig og engageret student til sagsoprettelse og konflikttjek (Hellerup)

Hortens afdeling for Sagsadministration, Team for interessekonflikt & sagsoprettelse, i Hellerup søger lige nu studentermedhjælpere med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi forestiller os, at du er på 1. eller 2. år af jurastudiet eller erhvervsjurastudiet og har lyst til at prøve kræfter med advokatbranchen, som en del af et sagscontroller team. Stillingen indebærer behandling af interessekonflikttjek og sagsoprettelser, så du skal gerne motiveres af et økonomisk aspekt med øget ansvar.

EN UDFORDRENDE HVERDAG, HVOR DU ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL
Som student i afdelingen bidrager du aktivt til at Hortens administrative processer er effektive, fra sagen kommer ind i huset til den faktureres. Du kommer bl.a. til at varetage følgende arbejdsopgaver:

  • Koordinering og styring af Sagsadministrationens indbakke.
  • Kontrol af interessekonflikter i forbindelse med oprettelse af nye klienter og sager
  • Klient- og sagsoprettelse, herunder validering og registrering af alle nødvendige oplysninger
  • Varetage ad hoc opgaver i faktureringsteamet:
    • Opfølgning på samarbejdsaftaler
    • Opfølgning på udeståender i samarbejde med økonomiteamet
    • Vedligeholde og dokumentere arbejdsprocesserne i afdelingen


Arbejdstiden er fleksibel med ca. 15 timer ugentligt og tilrettelægges efter dine muligheder med fri til eksamenslæsning. Dette er dog med det forbehold at Sagsadministrationens indbakke skal bemandes af min. 1 medarbejder i kontorets åbningstider.

En unik mulighed for at få et studierelevant arbejde – også som nystartet studerende
Du skal have vilje og lyst til at indgå i et team, der er i stærkt samarbejde med Hortens øvrige juridiske afdelinger. Derudover skal du være opsat på at varetage opgaver selvstændigt, hvorfor vi forventer, at du er ansvarsbevidst, grundig, positiv, fleksibel og har et godt humør – også når det går stærkt. Da du i høj grad kommer til at beskæftige dig med vores interne sagssystemer, er det desuden vigtigt, at du har en grundlæggende teknisk forståelse og let ved at sætte dig ind i nye systemer.

Du bliver en del af en stærk Sagsadministration, der består af to teams: Team for interessekonflikt & sagsoprettelse og Team for fakturering. Derudover er vores sagsadministration en del af økonomifunktionen i Horten, og derfor vil du også indgå i et tæt samarbejde med økonomiteamet.

UDVIKLING OG INDSIGT
I Horten har vi en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor vi samtidig er ambitiøse og lægger afgørende vægt på at levere på et højt fagligt og professionelt niveau. Derfor går vi også op i, at du får oplæring af højeste kvalitet. Stillingen er en god mulighed for at prøve kræfter med livet i en dynamisk og moderne advokatvirksomhed, og vi har fokus på at inddrage dig i relevante projekter i afdelingen, så du løbende bliver udfordret og motiveret fagligt.

Ansøgning
Hvis det lyder som noget for dig, vil vi gerne høre fra dig. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt og senest 15.10.2022. Har du nogen spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte leder i Sagsadministrationen Christina Levin på telefon 5234 4323 eller pr. e-mail cln@horten.dk.

Søg online via vores hjemmeside og vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.

 

Application Deadline: Saturday, October 15, 2022