Serviceminded og dedikeret IT-supporter søges (Hellerup)

Er du udadvendt, serviceminded og selvstændig? Brænder du for IT-support? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-supporter.

Til Hortens IT-afdeling søger vi hurtigst muligt en dygtig medarbejder til at yde IT-support. IT drift & support består af seks dygtige medarbejdere med base i Hellerup. Med reference til vores IT teamleder vil du blive en del af vores helpdesk-team, der yder first og second level support til alle firmaets brugere, både personligt, telefonisk og via vores ticket system.

ALSIDIGHED OG UDFORDRINGER
Jobbet er alsidigt, og du får en meget udadvendt rolle med en stor kontaktflade i et dynamisk miljø. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og indbefatter bl.a.:

  -  Klargøring af hardware og software på arbejdsstationer og mobile enheder
  -  Undervisning i brugen af vores systemer og IT sikkerhed
  -  Opsætning og support af mødelokaler, AV udstyr og videokonferencer
  -  Arbejde i og vedligeholdelse af ticket system
  -  Opbygning og vedligehold af vores IT knowledge base og IT procedure
  -  Deltagelse i automatiseringen af processer i afdelingen og på tværs af organisationen
  -  Oprettelse og vedligehold af brugere i Active Directory og systemer brugt i organisationen
  -  Deltagelse i løbende udvikling af interne systemer og workflows

Du vil blive udfordret og udviklet, og opgavernes sværhedsgrad vil stige i takt med, at du tilegner dig mere erfaring og viden.

Arbejdstiden er 9-17, men du vil lejlighedsvist også skulle arbejde uden for normal kontortid. Du vil på sigt desuden indgå i vores 24/7 vagtordning, der garanterer husets brugere support uden for normal arbejdstid.

DU ER SERVICEMINDED, PROAKTIV OG FLEKSIBEL
IT-afdelingen er kendetegnet ved at yde en høj, effektiv og hurtig service. Det forventes derfor, at du er proaktiv, udadvendt samt udstråler imødekommenhed og arbejdsglæde. Tillige er det afgørende, at du er handlekraftig, løsningsorienteret og fleksibel.

Vi forestiller os at du:
  -  Har en relevant uddannelse og gerne relevant erhvervserfaring
  -  Besidder en stærk analytisk tilgang til det at yde support og kundeservice
  -  Har et højt servicegen og et behov for at brugeren er tryg og afklaret
  -  Kan gribe boldene, mens de stadig hænger i luften
  -  Kan gennemskue forretnings- og it-tekniske problemstillinger og forklare disse over for kollegaer og brugere
  -  Kan arbejde selvstændigt, men trives ved at være en del af et team

Rent fagligt forventer vi, at du har en stor interesse for både hardware og software. Du har et godt kendskab til Microsoft 365 suiten og lyst til at lære nyt og yde en fantastisk service til vores over 350 brugere. Har du kendskab fra advokatbranchen vil det være en fordel.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG
Lyder det som et job for dig? Så ser vi frem til at høre fra dig hurtigst muligt og inden den 30. september 2022. Vi afholder samtaler løbende. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Teamleder Hasse Brusgaard på hab@horten.dk.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.