Erfaren fuldmægtig eller advokat til Rekonstruktion & Insolvens (Hellerup)

Hortens afdeling for Rekonstruktion og Insolvens søger til kontoret i Hellerup en erfaren fuldmægtig eller advokat, der kan bistå vores team af skarpe jurister med at rådgive om insolvensret - blandt andet om rekonstruktion, konkursbehandling, tvangsopløsning af selskaber og løsning af insolvensretlige tvister.

Du kommer til at indgå i et team af erfarne jurister og sagsbehandlere, og din hverdag bliver afvekslende og udfordrende med fokus på din stærke juridiske faglighed og løsningsorienterede tilgang til sagsbehandlingen. Vi lægger vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og fungere i teams i forbindelse med løsningen af sagerne.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt  bestå af rådgivning inden for:

  • gennemførelse af inden -og udenretlige rekonstruktioner.
  • behandling af konkursboer, herunder blandt andet kreditororientering, håndtering af medarbejdere, virksomhedsoverdragelse, førelse af omstødelsessager.
  • håndtering af tvangsopløsningssager.
  • deltagelse i møder i Skifteretten.


Du får gode karrieremuligheder og kan forvente ansvar og selvstændighed i hverdagen. Gennem den løbende sparring i teamet er der fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Resultater fra studiet og dit arbejdsliv afspejler, at du er ambitiøs og fagligt blandt de bedste. Vi forestiller os, at du tidligere har beskæftiget dig med insolvensret og derfor ved, hvad der skal til for at løse denne type juridiske opgaver bedst muligt.

Som person er du resultatorienteret, forretningsminded, ambitiøs og drives af at skabe værdi i arbejdet. Det er et vigtigt, at dine samarbejdsevner er i top, og at du har en nysgerrig tilgang til sagerne og bidrager med interessante vinkler og et godt humør. Det er også vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

Klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau – hvilket fordrer gode engelskkundskaber mundtligt, såvel som skriftligt.

ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte partner Line Lundorff Brokholm på telefon 5234 4193. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send os hurtigst muligt din ansøgning, CV og karakterer online, hvis du matcher ovenstående. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Horten er blandt Danmarks førende advokatvirksomheder med en international profil. Vi rådgiver den offentlige sektor og erhvervslivet inden for alle juridiske specialer. Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at udvikle os og skabe resultater for vores kunder. Vi har kontorer i Hellerup, Aarhus og Herning.