Udbudskonsulent med erfaring inden for projektledelse af udbud (Barselsvikariat, Aarhus/Hellerup)

I Hortens afdeling for Offentlig Regulering rådgiver vi inden for offentlige kontrakter, udbudsret, statsstøtte, forvaltningsret, kommunalret, socialret, vej- og parkeringsret og mange andre offentligretlige discipliner.

Til vores udbudsteam søger vi nu en udbudskonsulent (barselsvikariat), der kan supplere vores team af skarpe jurister med en stærk juridisk faglighed, en god erfaring med udbudsprocesser og ikke mindst en vindende personlighed.

FOKUS PÅ UDVIKLING OG SPÆNDENDE OPGAVER
Du kommer til at indgå i et erfarent team og får en udfordrende hverdag, hvor du vil varetager opgaven med at udbyde offentlige kontrakter på vegne af stat, regioner, kommuner og offentligretlige organer. Horten bistår løbende en bred vifte af ordregivere med udbud af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsopgaver.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver være følgende:

  • Projektledelse af nationale udbud og EU-udbud fra A-Z
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale
  • Kvalitetssikring af udbudsmateriale
  • Varetagelse af udbud via Hortens digitale udbudsplatform – Udbuddet.dk
  • Kontraktstyring af udbudte kontrakter
  • Præsentation af Horten som led i markedsføring af Hortens ydelser inden for projektledelse af udbud.


Som en del af vores udbudsteam gør vi desuden en indsats for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du får allerede fra begyndelsen et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen og gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus. Vi tilbyder desuden en god frokostordning, mulighed for massage og derudover en række sociale arrangementer, der giver et afbræk fra hverdagen og plads til at hygge sig med sine kollegaer.

EN SKARP OG STRUKTURERET PROFIL
Som udbudskonsulent kan du være Cand.merc.jur., Cand.jur. eller have erfaring fra en offentlig indkøbsfunktion. Den væsentligste kompetence er evnen til at levere en solid og struktureret projektledelse af de udbud, som Horten varetager for forskellige klienter. Det er således mindre afgørende hvilken uddannelsesmæssige baggrund, du besidder, blot du har en portion god erfaring med i bagagen og masser af gåpåmod.

Som person er du struktureret, forretningsminded og drives af at skabe værdi for Horten både internt såvel som eksternt. Da vi ofte arbejder i teams, er det desuden vigtigt, at dine samarbejdsevner er i top, og at du har en nysgerrig tilgang til sagerne og bidrager med interessante vinkler og et godt humør. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

Klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau – hvilket fordrer gode engelskkundskaber mundtligt, såvel som skriftligt.

Vikariatet er en fuldtidsstilling med tiltrædelse d. 1. september 2023 og forventes at løbe over 12 måneder med mulighed for forlængelse.

ER DU INTERESSERET?
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte partner Annelouise Dalgaard Pedersen på mail adp@horten.dk eller telefon 5234 4128. Deadline for ansøgning er den 29. maj, men vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send os hurtigst muligt din ansøgning, CV og karakterer online, hvis du matcher ovenstående.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 70 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.

 

Application Deadline: Monday, May 29, 2023