Projektmedarbejder til udbudsprojekter (tidsbegrænset – Aarhus)

I Hortens afdeling for Offentlig Regulering rådgiver vi inden for offentlige kontrakter, udbudsret, statsstøtte, forvaltningsret, kommunalret, socialret, vej- og parkeringsret og mange andre offentligretlige discipliner.

Til vores udbudsteam søger vi nu en projektmedarbejder (tidsbegrænset), der kan supplere vores team af skarpe jurister med stærk projektledelse, juridisk indsigt og ikke mindst en vindende personlighed.

Projektansættelsen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er tidsbegrænset til et år, med mulighed for forlængelse.

FOKUS PÅ UDVIKLING OG SPÆNDENDE OPGAVER
Horten bistår løbende en bred vifte af ordregivere med udbud af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsopgaver. Du kommer til at indgå i et erfarent team og får en udfordrende hverdag, hvor du vil varetage projektledelsen af forskellige udbudsprojekter.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver være følgende:

  • Projektledelse af nationale udbud og EU-udbud fra A-Z
  • Gennemgang og kvalitetssikring af udbudsmateriale
  • Varetagelse af udbud via Hortens digitale udbudsplatform – udbuddet.dk
  • Kontraktstyring af udbudte kontrakter


Din vigtigste funktion vil være projektledelse – dvs. at sikre fremdrift i udbudsprocesserne, herunder at indhente de nødvendige input fra eksterne og interne bidragsydere.

Som en del af vores udbudsteam gør vi desuden en indsats for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du får allerede fra begyndelsen et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen og gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus. Vi tilbyder desuden en god frokostordning, mulighed for massage og derudover en række sociale arrangementer, der giver et afbræk fra hverdagen og plads til at hygge sig med sine kollegaer.

EN SKARP OG STRUKTURERET PROFIL
Som projektmedarbejder har du erfaring med lede processer, herunder at samarbejde med flere forskellige interessenter. Du kan have erfaring fra en offentlig eller en privat indkøbsfunktion og hvis du har uddannelse eller erfaring med offentlige udbudsprocesser vil det være et plus. Den væsentligste kompetence er evnen og lysten til at prøve kræfter med projektledelse af udbudsprojekter. Det er således mindre afgørende hvilken uddannelsesmæssige baggrund, du besidder, blot du har masser af gåpåmod og er klar til kaste dig ud i nye udfordringer.

Som person er du struktureret, forretningsminded og drives af at skabe værdi for Horten både internt såvel som eksternt. Da vi ofte arbejder i teams, er det desuden vigtigt, at dine samarbejdsevner er i top, og at du har en nysgerrig tilgang til sagerne og bidrager med interessante vinkler og et godt humør. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

ER DU INTERESSERET?
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte partner Annelouise Dalgaard Pedersen på mail adp@horten.dk eller telefon 5234 4128. Deadline for ansøgning er den 8. juni 2023, men vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send os hurtigst muligt din ansøgning, CV og karakterer online, hvis du matcher ovenstående.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 70 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.

 

Application Deadline: Thursday, June 8, 2023