Vi skal tænke nyt om finansiering af energieffektiviseringer, hvis EU's og Danmarks ambitiøse klima- og energipolitiske mål skal indfries. Men hvordan får man tiltrukket investorerne? Dansk Energi inviterer til event 22. april 2014.

Vi skal tænke nyt om finansiering af energieffektiviseringer, hvis EU's og Danmarks ambitiøse klima- og energipolitiske mål skal indfries. For at nå målene skal der investeres 626 milliarder årligt i energieffektiviseringer (EE), men hvordan får man tiltrukket investorerne? 

Dansk Energi inviterer til en spændende event den 22. april 2014 med internationale eksperter inden for finansiering af EE til at komme med bud på, hvordan vi kan trække mere kapital til energiprojekter. Selvom energieffektiviseringer har tydelige gevinster i form af besparelser og øget likviditet/betalingsevne, så oplever aktørerne, at det ikke altid er nemt at få banker og andre finansieringsinstitutter i tale. 

På eventen vil Dansk Energi præsentere ideer om en ny finansieringsmodel fra rapporten Organisering af investeringer i energieffektiviseringer, der har potentiale til at accelerere investeringer i EE. 

Partner i Horten Claus Bennetsen er også blandt dagens oplægsholdere under overskriften"Legal perspectives on securitization in Denmark".

Deltag hvis du arbejder med finansiering eller udfører energieffektiviseringer.

kontakt

Claus Bennetsen

Partner