Årets IBA-konference (International Bar Association) i Wien er netop veloverstået. Konferencen afholdes hvert år med omkring 6000 advokater fra 115 lande. Det var en spændende tur for Hortens delegation, som gik derfra med en masse ny viden om seneste trends i branchen og flere nye internationale forretningsforbindelser.

Et par af Hortens deltagere ved årets IBA-konference var desuden inviteret som hhv. panelordfører og taler:

Partner Lise Lotte Hjerrild var co-chair ved en paneldebat om networking sammen med blandt andre Hilarie Bass, President elect of ABA og co-president of Greenberg-Traurig, og Stephen Denyer, Head of International Relations, Law Society of England & Wales. Paneldebatten var velbesøgt, og der blev blandt andet sat fokus på netværk som koncept og på en mere praktiske tilgang til netværk. Hertil havde panelet udarbejdet et sæt "Dos & Don'ts in Networking".

Partner Niclas Holst Sonne var inviteret til at tale om trends i udviklingen af misbrugsbestemmelser i international skattelovgivning, og redegjorde for indholdet af de generelle misbrugsbestemmelser, der med virkning pr. 1. maj 2015 er introduceret som en nyskabelse i dansk skatteret.

kontakt

Lise Lotte Hjerrild

Partner